101
کد: 223259
14 مرداد 1399 - 15:11
دخترم ده سال و دو ماهه است‌. با توجه به اینکه مدتی است رژیم گرفته، لزومی به تزریق واریوپپتیل برای تعویق پریود وجود دارد؟
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام دخترم ده سال و دوماهه است‌. وزن ۴۶ و قد ۱۴۸. قد مادر ۱۶۸ و پدر ۱۷۲. چربی شکمی داره(۳۲/۵) درصد. عکس ران چپ نشان داد که صفحات رشد باز هست. ولی به دلیل چربی، استروژن در خونش ترشح شده. با توجه به اینکه مدتی است در حال رژیم هست، آیا لزومی به تزریق وارو پیتیل برای تعویق پریود وجود دارد یا خیر. ممنون
 
 
پاسخ دکتر نوشین نظری، متخصص زنان و زایمان:
دوست عزیز طبق آمار جهانی از 9 سالگی بلوغ به عنوان زودرس تلقی نمیشود و به علت گرم شدن جهانی آب و هوا سن بلوغ در دختران کمتر شده، لذا بهتر است اجازه دهید بدن رشد هورمونی طبیعی خود را انجام دهد و با مداخلات جانبی، محورهای هورمونی را بهم نزنید. برای رسیدن کودک به حداکثر رشد قدی بهتر است ورزش های فعال مثل دو، پرش، والیبال و بسکتبال انجام دهد و اگر فرزند شما پریود ماهیانه بالای 9 سال داشته باشد غیر عادی تلقی نمیشود. 
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: