۲۱۶۵۸۴

التهاب کلیه در بارداری، مسکن اثر ندارد

من در هفته ۲۳ بارداری هستم و سونوگرافی انجام دادم.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام وقتتون بخیر هفته ۲۳ بارداری هستم الان حدود یک هفته هست درد کلیه دارم . ازمایش ادرار و کشت ادرار و ازمایش خون هیچ مشکلی را نشون نداده ، سونو از کلیه التهاب کلیه چپ رو نشون میده ، درد بگونه ای هستش که ستون فقرات و استخوان پا رو درگیر میکنه و از طرفی هم به زیر شکم میرسه وغیر قابل تحمل قرص و امپول هیوسین رو تجویز کردن که تاثیری نداشته میخواستم بدونم چه کاری برای تسکین میشه انجام داد و ایا درد خطرناک هست؟

پاسخ دکتر مرجان قاجار، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی:
دوست عزیز با توضیحاتی که دادید بعید است علت درد کلیه باشد. علل استخوانی، مفصلی و عللی مثل درگیری مهره های کمر و اعصاب بیشتر مطرح است. بهتر است ارتوپد شما را ببیند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.