۵۵۴۲۶

افتادن از بلندی در بارداری

نگران نباشید چون زمان قابل توجهی از این اتفاق گذشته و اگر قرار بود وضعیت شما بغرنج باشد، تاکنون علائم خود را نشان داده بود.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: با سلام و خسته نباشید. خانمى ۳۴ ساله هستم و هفته ۲۶ باردارى دوم خود را تجربه می کنم. دو هفته پیش از چهارپایه افتادم و نگران جنینم هستم. ممکن است اتفاقى برایش افتاده باشد؟ البته حرکت هاى خودش را دارد. ممنون از لطفتان.

پاسخ دکتر کتایون برجیس، متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ نازایی:
دوست گرامی نگران نباشید چون زمان قابل توجهی از این اتفاق گذشته و اگر قرار بود وضعیت شما بغرنج باشد، تاکنون علائم خود را نشان داده بود. پس استرس نداشته باشید و به مراقب های روتین دوره بارداری ادامه دهید.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.