۲۵۶۴۷۴

اقدام جنجالی بازیکن خیبر که خشم استقلالی ها را رقم زد چه بود؟

اقدام جنجالی بازیکن خیبر که خشم استقلالی ها را رقم زد چه بود؟

نی نی بان: علی شجاعی، مدافع خیبر، در واکنش به شعارهای هواداران استقلال، با نشان دادن عدد شش جنجال به پا کرد و این حرکت باعث خشم استقلالی‌ها و دریافت اخطار از داور شد.

دقایق پایانی دیدار میان خیبر و استقلال با حواشی فراوانی همراه شد. در لحظاتی که علی شجاعی، مدافع چپ تیم خیبر، در حال خروج از زمین بود، تعدادی از هواداران استقلال شروع به سردادن شعارهایی علیه او کردند. این واکنش طرفداران استقلال به دلیل اقدام جنجالی شجاعی در فصل نقل و انتقالات تابستانی و انتشار استوری‌ای بود که در آن تاکید کرده بود به دلیل سابقه پرسپولیسی‌اش، به تیم استقلال نخواهد پیوست.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده در ورزش سه، علی شجاعی در پاسخ به شعارهای هواداران استقلال، به اقدامی عجیب دست زد. او با نمایش دادن عدد شش با انگشتان دستش، به نوعی برای استقلالی‌ها کری‌خوانی کرد. این حرکت باعث شد خشم هواداران استقلال بیشتر شود و شعارهای آن‌ها علیه شجاعی افزایش پیدا کند.

شجاعی که در این دیدار یک پنالتی به سود تیم خود گرفته بود، پس از پایان بازی با واکنش شدید برخی از اعضای نیمکت تیم استقلال نیز مواجه شد. هواداران استقلال نیز با شعارهای خود به استقبال خروج این بازیکن از زمین رفتند و او را با واکنش‌های تند بدرقه کردند.

هم‌زمان تعدادی از بازیکنان خیبر برای حمایت از علی شجاعی وارد عمل شدند و او را در مسیر رفتن به رختکن همراهی کردند. حضور این بازیکنان موجب شد تا ماجرا با کمترین تنش ممکن به پایان برسد و به‌نحوی غائله خاتمه پیدا کند.

علی شجاعی

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.