۲۵۶۷۳۷

بازیکن جنجالی کنعانی چه رکوردی زد که پوستر هم شد؟! (عکس)

بازیکن جنجالی کنعانی چه رکوردی زد که پوستر هم شد؟! (عکس)

نی نی بان: محمدحسین کنعانی‌زادگان، مدافع ملی‌پوش پرسپولیس، در شب تلخ حذف تیمش از جام حذفی، با ثبت ۱۵۰ بازی با پیراهن سرخ‌ها به یک رکورد ویژه فردی دست یافت.

محمدحسین کنعانی‌زادگان در دیداری که پرسپولیس یکی از تلخ‌ترین شکست‌های خود در جام حذفی را تجربه کرد، به یک رکورد فردی ویژه دست یافت. این مدافع ملی‌پوش در دیدار حساس برابر تراکتور، تعداد بازی‌های خود با پیراهن پرسپولیس را به عدد ۱۵۰ رساند و این مسابقه برای او حال و هوای خاصی پیدا کرد.

کنعانی‌زادگان که به‌عنوان کاپیتان سوم پرسپولیس راهی میدان شده بود، نقشی کلیدی در این بازی ایفا کرد. او در لحظات پایانی وقت قانونی با یک حضور مؤثر در محوطه جریمه، گل تساوی سرخ‌ها را به ثمر رساند و بازی را به وقت‌های اضافه کشاند. گلی که امید را در اردوی پرسپولیس زنده کرد و ورزشگاه یادگار را در سکوت فرو برد.

این مدافع باتجربه در ضربات پنالتی نیز نقش خود را ایفا کرد و اولین ضربه پنالتی تیم را با اعتمادبه‌نفس به گل تبدیل کرد. اما در دور دوم، ضربه او توسط علیرضا بیرانوند مهار شد و شب پرهیجان او با طعمی تلخ به پایان رسید.

کنعانی‌زادگان در جریان بازی درگیر حواشی بسیاری شد؛ از درگیری‌های لفظی و فیزیکی با شجاع خلیل‌زاده گرفته تا اعتراضات شدید به داوری که باعث افزایش حساسیت این نبرد تاریخی شد.

باشگاه پرسپولیس روز پس از بازی، با انتشار یک پوستر ویژه، رکورد ۱۵۰ بازی رسمی کنعانی‌زادگان با پیراهن پرسپولیس را گرامی داشت. این پوستر لحظات افتخارآمیز او در ترکیب تیم سرخ را به نمایش گذاشت.

رکورد کنعانی

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.