۲۴۸۵۳۸

ترمیم دندان‌های خراب را جدی بگیرید/ ۸۰ درصد مشکلات گوارشی منشأ دهانی دارد

ترمیم دندان‌های خراب را جدی بگیرید/ ۸۰ درصد مشکلات گوارشی منشأ دهانی دارد

برآوردها نشان می‌دهد تا ۸۰ درصد مشکلات گوارشی می‌تواند منشأ دهانی داشته باشد.

محمدحسین قربانی، دندانپزشک، نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی و عضو سابق کمیسیون بهداشت با اشاره به ارتباط مستقیم مشکلات دهان و دندان با بیماری‌هایی چون دیابت، فشار خون، مشکلات گوارشی و عوارض دوران بارداری گفت: بسیاری از بیماری‌های مزمن ریشه در سلامت دهان دارند. برای مثال، عفونت‌های دندانی در صورت بی‌توجهی می‌توانند زمینه‌ساز ابتلاء به بیماری‌های حاد یا حتی برخی سرطان‌های ناحیه فک و صورت شوند.

وی افزود: در دوران بارداری، به دلیل تغییرات هورمونی و تغذیه‌ای، احتمال بروز بیماری‌های دندانی افزایش می‌یابد. درمان‌های مناسب و به‌موقع نه تنها ایمن هستند بلکه از بسیاری عوارض بعدی برای مادر و جنین جلوگیری می‌کنند.

قربانی با اشاره به نقش دهان در فرآیند گوارش نیز خاطرنشان کرد: وقتی فرد به دلایل دندانی قادر به جویدن صحیح غذا نباشد، سیستم گوارشی تحت فشار قرار گرفته و دچار اختلال می‌شود. برآوردها نشان می‌دهد تا ۸۰ درصد مشکلات گوارشی می‌تواند منشأ دهانی داشته باشد.

وی ضمن تبریک روز دندانپزشک، خواستار تقویت برنامه‌های پیشگیرانه، ارتقا آموزش‌های بهداشت دهان در مدارس، و پوشش بیمه‌ای گسترده‌تر برای خدمات دندانپزشکی شد و گفت: امیدواریم با سیاست‌گذاری‌های دقیق‌تر و همکاری رسانه‌ها، بتوانیم سطح سلامت دهان و دندان مردم را ارتقا دهیم و از هزینه‌های سنگین درمانی در آینده جلوگیری کنیم.

منبع: مهر

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند