۱۸۱۳۲۵

پوسته شدن سر نوزادان، جای نگرانی داره؟

دختر کوچولوی من ۴ ماه و ۱ هفته ش هست که حدودا یک هفته س که قسمت سرش پوسته پوسته شده و حالت شبکه ای پیدا کرده.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: دختر کوچولوی من ۴ ماه و ۱ هفتش هست،که حدودا یک هفتس که قسمت سرش پوسته پوسته شده و حالت شبکه ای پیدا کرده ،نگران هستم میشه راهنمایی کنید

پاسخ دکتر شهنام مرزدارانی، فوق تخصص نوزادان:
مادر گرامی این حالت می تواند طبیعی باشد و شما می توانید با تعویض شامپوی سرش، پوسته شدن کف سرش را از بین ببرید اما اگر باز کف سرش پوسته پوسته شد، بهتر است که به متخصص اطفال و یا پوست مراجعه کنید تا علت آن بررسی شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.