3019
کد: 140497
03 مهر 1396 - 19:53
حدود چهار روز قبل با فردی که دچار تب خال شده بود در تماس بوده آیا احتمال روزئولا هست؟
سوال:
سلام دختر 5ساله من بعد از یک دوره سرماخوردگی خفیف به دلیل زیاد شدن سرفه ها شروع به مصرف زیتروماکس کرد. در روزهای آخر مصرف دارو دچار تب بالا تا 39.5 الی 40درجه شد که تا کنون(روز سوم) تب به طور مداوم بالا و پایین می رود .از شربت بروفن و استامینوفن برای کنترل تب استفاده میکنیم . با توجه به اینکه قبلا در طول سال دچار عفونت سینوس شده بود و به ناچار به استفاده از واکسن پنموواکس در کنار واکسن آنفولانزا استفاده کردیم و ترکیبی از سفکسیم و کوتریماسازول تجویز شده بود.در هفته های اخیر دکتر متخصص ریه اقدام به تجویز دکوسالین و budesonide به همراه اسپری seretide نموده که در درمان موثر بوده و به کاهش گرفتگی سینوس و کاهش سرفه ها کمک کرده بود.(قبل از سرما خوردگی). به دلیل عدم کاهش تب و با مشورت پزشک( غیر متخصص اطفال) بعد از ریتروماکس شربت سفکسیم را شروع کردیم ولی تب به طور دائم بالا و پایین میشود . دیشب نواحی از پوست زیر چانه و به طور محدودی روی سینه دخترم قرمز شد و بعد از پایین آمدن موقتی تب از بین رفت .با توجه به اینکه حدود چهار روز قبل با فردی که دچار تب خال شده بود در تماس بوده آیا احتمال رئوزلا هست؟ یا اینکه چون هنوز به طور محدود دچار سرفه های خلط دار هست ،تب دلیل عفونت باکتریایی دارد؟ باتشکر. 

جواب:
بدون معاینه نمی توان نظر داد. باید به متخصص اطفال مراجعه کنید. روزئولا به تماس با تب خال ارتباط ندارد. نیاز به ازمایش خون و ادرار هست.
منبع: تبیان
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: