1965
کد: 141178
19 آذر 1396 - 23:13
پسرم چهار ماهشه پستانمو نمیگیره. با شیردوش میدوشم، برا خودم ضرر داره؟
سوال:
باسلام. پسرم چهارماهشه و تا الان موفق نشدم سینه خودمو بهش بدم مجبورم با شیردوش براش بدوشم آیا واسه من هم ضرر داره؟ ممنون 

جواب:
چرا موفق نبودید. مکیدن شیر از سینه باعث تقویت بنیه بچه می شود و همچنین باعث تخلیه کاما سینه می شود. در صورتی که با شیر دوش این موارد بدست نمی آید. این مهم است که سینه کامل تخلیه شود. هم برای شما و هم هم برای افزایش شیر سینه و هم باری وزن گیری و تغذیه درست بچه.
به متخصص اطفال یا یک مرکز بهداشت مراجعه کنید تا راهنماییتان کند و مشکل را بررسی کند.
منبع: تبیان
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: