1247
کد: 144394
21 آذر 1396 - 08:50
در صورتى که از پروتز پستان استفاده کنم، آیا بعداً می توانم به نوزادم شیر بدهم؟
سوال:
باسلام در صورتى که از پروتز سینه استفاده کنم،آیا بعدا میتوانم به نوزادم شیر بدهم یا اینکه شیر دهى و پروتز با هم در تناقضند؟ 

جواب:
در کل انجام آن توصیه نمی شود. مشکلاتی ایجاد می کند. تغییرات حجم در بارداری و شیردهی می تواند مشکل ساز باشد. البته بستگی به جای پروتز نیز دارد. بهتر است با یک جراح نیز مشورت انجام شود.
منبع: تبیان
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: