4912
کد: 147403
01 خرداد 1396 - 12:58
الان باردارم هفته 17 تموم شده در سونو طول سرویکس 37 و دیامتر 2 میلی بازه، آیا بازم باید سرکلاژ بشم؟
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من در بارداری پسر 7 ساله ام تو ماه 5 سرکلاژ شدم و الان باردارم هفته 17 تموم شده در سونو طول سرویکس 37 و دیامتر 2 میلی بازه، آیا بازم باید سرکلاژ بشم؟ 
 
پاسخ دکتر مرجان قاجار، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی:
دوست عزیز، اگر طول سرویکس شما 37 است نیاز به سرکلاژ ندارید و معمولا در این شرایط دو میلی باز نیست. حتما سونو واژینال برای طول سرویکس بدهید و پیش فرد متبحر این کار و انجام دهید. اگر واقعا 37 است نباید دومیلی باز باشد و نیاز به سرکلاژ ندارد. البته خیلی مهم است علت سرکلاژ قبلی چی بوده است. اگر سابقه زایمان زودرس و اختلال اناتومی خاصی در رحم داشته باشید نیاز به طول سرویکس نیست و یاز باید سرکلاژ شوید. البته امروزه استراحت و مصرف آمپول پروژسترون به اندازه سرکلاژ موثر است. حتما تحت نظر متخصص باشید. 
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: