2535
کد: 148033
17 خرداد 1396 - 18:15
آیا این کیست من که در عرض سه هفته تشکیل شده خطرناک هست و باید جراحی شود؟
 سوال مخاطب نی‌نی‌بان: با سلام من در هفته نهم بارداری سقط داشتم البته جنین کوچک مانده بود و نبض از حالت عادی پایین تر بود و در آخرین سونو چیزی دیده نشد ۲۲ آذر در سونوگرافی ترانس واژینال ۱٫۸ میلیمتر نواحی میکس اکوژن و اکوژن دیده شد که وقتی به پزشک زنان مراجعه کردم برای بعد از پاک شدن سونو دادند و چیزی تجویز نکردند در ۱۴ دی در سونوگرافی بعدی در حالیکه خونریزی من برای بیش از سه هفته ادامه پیدا کرده بود یک کیست multilocular در تخمدان راست دیده شده به ابعاد ۶۱*۵۷ میلیمتر و توده میکس اکو با ابعاد ۲۲*۱۱*۱۳ با این شرایط آیا باید کورتاژ کنم و اینکه آیا کیست من که در عرض سه هفته تشکیل شده خطرناک هست و باید جراحی شود؟
 
پاسخ دکتر فریبا الماسی، متخصص زنان، استاد دانشگاه و فلوشیپ جراحی لاپاراسکوپی:
برای درمان کیست بهتر است یکی دو ماه دیگر صبر کنید. ولی با توجه به شرح حالی که گفتیداحتمالا مقادیری از محصولات حاملگی باقی مانده است. بنابراین هر چه زودتر کورتاژ کنید تا احتمال عفونی شدن محصولات باقی مانده در داخل رحم به حداقل برسد. به متخصص زنان برای انجام کورتاژ مراجعه کنید.
 
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: