12413
کد: 148586
28 خرداد 1396 - 14:04
آیا قرص دوفاستون برای درمان فیبروم من که حدود چند میلیمتر است مناسب است؟
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: خانمی ۳۹ ساله هستم و یک پسر۸ ساله دارم برای بارداری مجدد اقدام نمودم و دکتر معالجم گرفتن عکس رنگی و سونوی واژینال را برایم نوشتند.
پس از انجام آن متوجه وجود فیبروم شدند. برایم قرص دوفاستون تجویز نمودند که شبی دو عدد بخورم وقتی تمام شد و پریود شدم مجدد روز پنجم سونو را تکرار کنم اگر هنوز فیبروم بود عمل جراحی (هیستروسکوپی) انجام شود.
سوال من: آیا حتما باید عمل کنم؟ در صورت عمل نکردن باردار نمی شوم؟
آیا این قرص برای درمان فیبروم من که حدود چند میلیمتر است مناسب است؟ 
 
پاسخ دکتر کتایون برجیس، جراح و متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ نازایی:
دوست عزیز، قرص فقط جهت تنظیم سیکل های قاعدگی شماست و قرار نبوده فیبروم شما را کوچک و یا درمان کند. چون شما از نظر سنی در معرض بارداری پرخطر قرار دارید پس حتما به مراکز نازایی مراجعه کنید اما نه به تنهایی بلکه همراه با همسرتان با وجود داشتن یک فرزند هر دو باید کاملا مورد بررسی قرار گیرید و تمامی آزمایش های هرمونی را انجام دهید. در ضمن برای انتخاب شیوه درمان فیبروم شما، تعداد و محل قرار گرفتن فیبروم در رحم و اینکه کاری به آندومتر دارد یا نه نیز بسیار مهم است.
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: