1424
کد: 148917
31 خرداد 1396 - 17:24
دکتر برام شیاف های پروژسترون تجویز کردن که بعد از مصرفشون به طور کامل لکه بینیم قطع شده می خواستم بدونم آیا باز هم احتمال سقط بالا است؟
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام. خسته نباشین. من از هفته های اول بارداری لکه بینی داشتم که با استراحت کردن خوب می شد. در ماه دوم سونوگرافی نما رو تهدید به سقط دونست. ولی قلب و همه چیز بچه خوب بود. خداروشکر دکتر برام شیاف های پروژسترون تجویز کردن که بعد از مصرفشون به طور کامل لکه بینیم قطع شده. می خواستم بدونم آیا باز هم احتمال سقط بالا است؟ و تا چه زمانی همچنان باید استراحت مطلق باشم.
 
پاسخ دکتر نوشین نظری، متخصص زنان و زایمان:
استراحت مطلق در بارداری به علت بالا بردن ریسک لخته شدن خون توصیه نمی شود. به شما توصیه به استراحت نسبی می شود. با توجه به تشکیل شدن قلب و این که خونریزی قطع شده است، در حال حاضر خطری شما را تهدید نمی کند.
 
مشاوره ویدیویی
نظر کاربران
انتشار یافته: 1 نظر
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
17:47 - 1396/04/22
0
سلام من هفته بیستوپنجم بارداری هستم یک هفته پیش خون ریزی کردم یکم رفتم دکترم بهم امپول پرولوتون دپو داد یدونه و قرص ایزوپرین. میخوام بدونم ایا میتونم الان که خون قطع شده از شیاف فرتیژست چهارصد استفاده کنم چون میگه احتمال زایمان زود رس دارم ؟؟؟؟
پاسخ ها
مدیر پایگاه

سلام و ممنون از توجهتون



برای طرح سوال و گرفتن پاسخ فقط از لینک
زیر استفاده کنید



https://ninisoal.com/

ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: