1564
کد: 193693
01 اسفند 1397 - 13:52
فرزند من از بدو تولد شیرخشک آپتامیل haرو همراه با شیر خودم میدادم وزن گیریش کم بود دکتر گفت فقط شیرخشک بده شیرت کافی نیست.
 سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام فرزند من از بدو تولد شیرخشک آپتامیل haرو همراه با شیر خودم میدادم . وزن گیریش کم بود . دکتر گفت فقط شیرخشک بده . شیرت کافی نیست . الان دو ماه و نیمه با وزن ۴ کیلو و نهصد و فقط شیر خشک میخوره . وزن تولدش سه کیلو بود . شیر نهایت بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ سی سی میخوره ودور مقعدش هم هاله قرمز رنگ داره . باد روده هم زیاد داره دکتر گفت سوپرامیل بدم .بار اول خوب بود ولی بار دوم همه روبالا اورد . آیا به سوپرامیل حساسیت داره .یا مقعدش علایم حساسیت به آپتامیله؟ برای وزن گیریش چیکار کنم ؟ الان پدی لاکت و کپسول لانزو مصرف میکنه
 
  پاسخ دکتر مرتضی عبداللهی، متخصص اطفال:
مادر عزیز وزن ۴.۹۰۰ کیلو برای کودک ۲.۵ ماهه با وزن تولد ۳ کیلو طبیعی محسوب میشود.در مورد علت قطع شیر مادر بایستی بیشتر توضیح دهید..تقریبا در هیچ بیماریی شیر مادر ممنوع نیست (بجز موارد بسیار نادر که آزمایشات متابولیک خیلی دقیق جهت تایید آن لازم است) و تمام این آلرژی ها در شیر خشک شایعتر از شیر مادر است.شیر خشک های نام برده شده گاهی لازم است جهت کاهش آلرژی تغییر کنند و گاهی شیر خشکهای بدون لاکتوز برای این کودکان لازم است.مصرف پره بیوتیک ها مانند پدی لاکت اثرات بسیار مفیدی در کاهش عوارض آلرژیک شیر خشکها دارند و توصیه میشود ادامه یابد.در این کودک معاینات دوره ای رشد و نمو و در صورت نیاز انجام یک آزمایش مدفوع جهت ph مدفوع تحت نظر پزشک معالجش کمک کننده است. 
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: