157
کد: 222803
31 تير 1399 - 14:07
سه ماه دیگه قصد آی وی اف دارم ولی آندومترم نازکه، استرادیول و دوفاستون تاثیر داره؟
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام من ۳۶ سالمه متاهل هستم فرزندی ندارم.چند تا فیبروم داشتم که ۳ تا از اونها رو پزشک محترمم جراحی کردن.الان سونو انجام دادم روز بیستم سیکلم ۴.۴ بوده.۳ ماه دیگه قصد ivf دارم ولی آندومترم نازکه.با پزشک اصلیم بخاطر شرایط دسترسی ندارم و قشم زندگی میکنم با یکی از پزشک زنان اینجا صحبت کردم و گفتن که اگر استرادیول و دوفاستون مصرف کنی فیبرومهات رشد میکنه و بزرگ میشه
ایا درسته که تاثیر داره؟
اگر بخوام‌استفاده کنم چه مدت؟و روش استفاده ش ممنون میشم
 
 
پاسخ دکتر فریبا الماسی، جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی:
دوست عزیز اگر فیبروم ها را عمل کرده اید احتیاجی نیست برای عود فیبروم دارو مصرف کنید. ضخامت آندومتر شما کم است و حتما متخصصی که میخواهد IVF انجام دهد داروی مناسب برای افزایش ضخامت آندومتر را برایتان تجویز میکند.
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: