54
کد: 226618
21 مهر 1399 - 08:57
دو ماه قبل در ۱۳ هفتگی سقط جنین داشتم. قصد بارداری دارم و در سونوی جدید فیبروم حجیم ساب سروزال مشاهده شده.
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: با سلام
من ۳۰ سالمه و دوماه قبل سقط جنین در ۱۳ هفتگی داشتم که در آن بارداری فقط یک فیبروم اینترمورال با انتشار به ساب سروزال ۵۲*۵۹میلی متری داشتم.علت سقط مشخص نشده و یکم شک به فیبروم(فیبروم رشدی نداشت و طبق گفته دکتر کاری به بچه نداشت فقط یکم ایجاد درد میکرد) هست.الان قصد بارداری دارم و در سونوی جدیدی که دادم، در دیواره فوندال و قدامی رحم فیبروم حجیم ساب سروزال با انتشار به ناحیه اینتر مورال و با قطر ۴۲ میلی متر هست و ضخامت اندومتریال ۷ میلی متر هست.ایا اول فیبروم را جراحی کنم که باز دچار سقط نشوم یا باردار شوم و مشکلی ندارد؟عوارض عمل کردن یا نکردن در این مورد چیست؟با تشکر
 
 
پاسخ دکتر نوشین نظری، متخصص زنان و زایمان:
دوست عزیز از آن جایی که یک مورد سقط در هفته 13 داشته اید که علت آن مشخص نیست و محل قرار گیری این توده در جایی است که در ماه های بالاتر بارداری با رشد همراه خواهد بود به نظر میرسد جراحی لاپاراسکوپی این فیبروم قبل از اقدام به بارداری مد نظر قرار گیرد، هر چند ممکن است اصلا سقط شما مرتبط با این فیبروم نباشد.
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: