130
کد: 227679
14 آبان 1399 - 11:10
آیا تیر کشیدن شکم یک روز و نیم بعد از کاشت جنین طبیعی است؟ 
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام، آیا تیر کشیدن شکم یک روز و نیم بعد از کاشت جنین طبیعی است؟ 
 
 
پاسخ دکتر فریبا الماسی، جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی:
بله دوست عزیز این عوارض داروهایی است که برای تحریک تخمک گذاری برایتان تجویز شده است و معمولا در عرض دو ماه پس از آخرین آمپول برطرف خواهد شد. اگر علائم تشدید شد ناشی از تحریک بیش از حد تخمدان است در آن صورت به پزشک خود مراجعه کنید زیرا ممکن است نیاز به بستری باشد.
 
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: