6300
کد: 89086
15 دی 1396 - 21:48
پزشک اوایل ماه 8 آمپول بتامتازون بهش داد که چندین بار تزریق کرد اما چند وقت پیش کسى به خواهرم گفته بود این آمپول ها حرکت بچه را کم می کند و ضرر دارد.
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: خواهر بنده در اواخر ماه 8 بارداری است که با یک سابقه سقط. پزشک اوایل ماه 8 آمپول بتامتازون بهش داد که چندین بار تزریق کرد اما چند وقت پیش کسى به خواهرم گفته بود این آمپول ها حرکت بچه را کم می کند و ضرر دارد. آیا این درسته؟ خواهرم بسیار نگران هست.


پاسخ دکتر الهه رجایی، متخصص زنان، زایمان و نازایی:
با توجه به صلاحدید پزشک، تزریق بتامتازون برای ادامه بادرای ضروری است و ضرری برای جنین ندارد. تزریق آن ممکن است با کاهش نسبی حرکات جنین همراه باشد، اما این تاثیر گذرا خواهد بود و جای نگرانی ندارد.



مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: