۱۲۶۶۶۳

کوتاهی قد جنین، درمان شدنیه؟

هفنه ۳۵ هستم و سونوگرافی ۸ ماهگی گفت جنینم قد کوتاه است. چکار کن؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من هفته ۳۵ بارداری دوم هستم در سونوگرافی ۸ ماهگی که انجام دادم اندازه استخوان ران را۶۳mm نوشته و گفتن جنین کوتاه قده، آیا به همین صورت باقی می مونه؟ راهی داره که بشه رشدش را بیشتر کرد؟
پاسخ دکتر ناهید خداکرمی، رئیس انجمن مامایی:
دوست عزیز، نگرانی نداشته باشید و منتظر به دنیا آمدن نوزادتان باشید زیرا هیچ راهی برای افزایش رشد جنین داخل رحم مادر وجود ندارد. ممکن است این مشکل نوزادتان ژنتیکی باشد و یا در خیلی از موارد خطا در سونوگرافی است. منتظر تولد نوزاد باشید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.