۲۵۶۶۲۲

به جای مانده از زلزله مسی در هند / حضور در کنار ثروتمندترین زوج هند (تصاویر)

به جای مانده از زلزله مسی در هند / حضور در کنار ثروتمندترین زوج هند (تصاویر)

نی نی بان: لیونل مسی در بازدید از مرکز نجات و حفاظت از حیات‌وحش «وانتارا» در هند، در مراسم سنتی هندو شرکت کرد و افتخار نامگذاری یک توله‌شیر به نام او توسط آنانت آمبانی، ثروتمندترین مرد هند، رقم خورد.

لیونل مسی طی بازدید از مرکز نجات، توان‌بخشی و حفاظت از حیات‌وحش «وانتارا»، که به همت آنانت آمبانی تأسیس شده است، حیوانات گوناگون را مشاهده کرد و در مراسمی سنتی شرکت نمود. همچنین با همراهی تور، بخش‌های مختلف این مرکز را بررسی کرد.

آنانت آمبانی و همسرش رادیکا مرچنت، به پاس تجلیل از لیونل مسی، تصمیم گرفتند توله‌شیری را که در مرکز نگهداری می‌شود، به نام «لیونل» نامگذاری کنند. این اقدام، سمبلی از امید و استقامت عنوان شد.

در بخش مراقبت از حیوانات یتیم و درمان‌پذیر، مسی با داستان‌های حیوانات نجات‌یافته و تلاش‌های انجام‌شده برای حفظ آن‌ها آشنا شد. او در واکنش به این تجربه، از فعالیت‌های مرکز به زبان اسپانیایی قدردانی کرد و بیان نمود که این بازدید تجربه‌ای فراموش‌نشدنی و الهام‌بخش برای وی بوده است. او ابراز امیدواری کرد که در آینده دوباره به این مرکز بازگردد و حمایت خود را از چنین پروژه‌های ارزشمندی ادامه دهد.

مسی در هندمسی در هندمسی در هندمسی در هندمسی در هند

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.