۲۳۸۴۷۱
۱ نظر
۱ نظر

طرز تهیه شیرینی نان برنجی خانگی برای شب عید/خوشمزه و نرم

طرز تهیه شیرینی نان برنجی خانگی برای شب عید/خوشمزه و نرم

شیرینی نان برنجی یکی از لطیف‌ترین و خوشمزه‌ترین شیرینی‌های سنتی و قدیمی ایران است. این شیرینی که سوغات معروف کرمانشاه و قزوین به حساب می‌آید، طرفداران بسیار زیادی دارد. 

1545542993_A7uN6

طرز تهیه شیرینی نان برنجی خانگی برای شب عید/خوشمزه و نرم

شیرینی نان برنجی یکی از لطیف‌ترین و خوشمزه‌ترین شیرینی‌های سنتی و قدیمی ایران است. این شیرینی که سوغات معروف کرمانشاه و قزوین به حساب می‌آید، طرفداران بسیار زیادی دارد. با نزدیک شدن به سال جدید 1403، شما هم می‌توانید راحت و بدون دردسر در خانه، یک شیرینی خوشمزه درست کنید. این شیرینی برنجی در رنگ‌های مختلف سفید، کاکائویی و زعفرانی و... نیز درست می‌شود. در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه آن، آشنا خواهید شد. 

nossmqqssnoy

مواد لازم:

  • 250 گرم آرد برنج
  • 125 گرم روغن جامد
  • 120 گرم پودر قند
  • یک عدد زرده تخم مرغ
  • نصف قاشق چایخوری پودر هل
  • یک قاشق غذاخوری گلاب
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • پودر پسته و بادام برای تزئین

شیرینی-نان-برنجی

طرز تهیه شیرینی برنجی خانگی: 

زرده‌های تخم مرغ را در یک طرف بشکنید و خوب مخلوط کنید. حالا روغن و پودر قند را به آن اضافه کنید تا کاملا مخلوط شود. آرد برنج الک شده را آرام آرام به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا پفکی و نرم شود. پودر هل و گلاب را هم اضافه کنید.

0667137d-6797-4bef-8908-44c64e10c1de

حالا خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید تا یک بخش از آن را سفید و بخش دیگر را زعفرانی کنید. بخش غیر سفید را با اضافه کردن زعفران، زرد رنگ کنید. حالا روی سطح کار آرد پاشیده و خمیر را پهن کنید و آن را کوچک کوچک فرم دهید. 

طرز-تهیه-نان-برنجی-500x375

روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و شیرینی‌ها را بگذارید. روی شیرینی‌ها پودر یا خلال پسته و بادام برای تزئین بگذارید. بگدارید بیست دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد خون بپزد. بعد بیرون بیاورید و نوش جان کنید. 

 

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

نظر کاربران

  • زعفرانیک
    درباره طرز تهیه شیرینی نان برنجی خانگی برای شب عید/خوشمزه و نرم

    عالی بود و دقیق

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند