پاسخ: مطلوب بودن یا مطلوب نبودن خواستگار دیگران در نظر ما چندان مهم نیست. این مساله کاملا نسبی است؛ شاید موردی که در ذهن شما مناسب جلوه کند برای دیگری کاملا معمولی و یا حتی نامطلوب باشد بنابراین تصور نکنید که دیگران همگی دارای خواستگاران خوب هستند اما شما در این زمینه بدشانس بوده و یا قابلیتها و نکات مثبت تان کم است.
از طرف دیگر عملکر خانواده شما برای رد کردن خواستگاران بسیار نادرست است. شما باید فرصتهای ازدواج را جدی بگیرید و هیچ خواستگار به ظاهر مطلوبی را رد نکنید و ارزیابی های لازم را باید انجام دهید. شاید یک مورد مطلوب تنها یک بار به خواستگاری شما بیاید پس از دست دادن فرصتها اصلا منطقی نیست. شما در شرایط سنی حساسی هستید و اگر بخواهید تمام موقعیتهای خود را از دست دهید معلوم نیست بتوانید همسر مطلوب خود را بیابید یا خیر؟
لذا با مادرتان وارد صحبت شوید. برایشان شرح دهید که حتی اگر خواستگاری به سرانجام رسید قرار نیست شما به سرعت وارد زندگی زناشویی شوید بلکه مسلما مدتی نسبتا طولانی را در دوران نامزدی و عقد هستید و لذا در این فرصت ، زمان بازنشستگی پدر شما هم فرا می رسد و دیگر جایی برای نگرانی نیست.
خجالت کشیدن را بهانه نکنید. گاه والدین از اشتباهات خود اطلاعی ندارند. لازم است که شما مادر خود را متوجه تصمیم اشتباهشان بکنید تا تمام فرصتهای ازدواج شما را از بین نبرند.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼