۲۴۷۰۲۸

گول ماسک صورت آسپرین را نخورید

گول ماسک صورت آسپرین را نخورید

دفتر نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو نسبت به تبلیغات نادرست درباره استفاده موضعی از قرص آسپرین هشدار داد.

نازیلا یوسفی، سرپرست دفتر نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو درباره انتشار تبلیغات گسترده در فضای مجازی مبنی بر استفاده از قرص آسپرین به‌عنوان ماسک خانگی گفت: استفاده از این دارو به‌صورت موضعی نه‌تنها هیچ پایه علمی ندارد، بلکه ممکن است باعث خشکی شدید، قرمزی، التهاب و حتی سوختگی شیمیایی پوست شود.

وی با اشاره به این که آسپرین یک داروی خوراکی است و برای کاهش التهاب، تسکین درد و پیشگیری از لخته‌شدن خون تولید شده، بیان کرد: این دارو هیچ‌گونه مجوزی برای استفاده روی پوست ندارد و ایمنی و اثربخشی آن در این زمینه تأیید نشده است.

یوسفی درباره شباهت شیمیایی آسپرین با سالیسیلیک اسید که در محصولات مراقبت از پوست به کار می‌رود، توضیح داد: با وجود برخی شباهت‌های ساختاری، این دو ترکیب عملکرد متفاوتی دارند. سالیسیلیک اسید به‌عنوان یک عامل لایه‌بردار مجاز در فرآورده‌های پوستی استفاده می‌شود، درحالی‌که آسپرین فاقد تعادل اسیدی مناسب برای پوست است و می‌تواند سد محافظتی آن را تضعیف کند.

سرپرست دفتر نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت با تأکید بر لزوم استفاده از محصولات تأیید شده گفت: بهترین روش برای مراقبت از پوست، استفاده از فرآورده‌های دارای مجوز و استانداردهای لازم است. توصیه می‌شود افراد پیش از استفاده از هرگونه محصول پوستی با متخصصان مشورت کنند تا از بروز آسیب‌های احتمالی جلوگیری شود.

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند