ابهام در ماجرای پژمان جمشیدی / خبر بازداشت و واکنش تیم رسانهای بازیگر مشهور
نی نی بان: در حالیکه از صبح امروز برخی رسانه ها و کانال های خبری از بازداشت پژمان جمشیدی، بازیکن سابق تیم ملی فوتبال و بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر خبر دادهاند، تیم رسانه ای این هنرمند ساعاتی بعد با انتشار اطلاعیه ای رسمی، روایتی متفاوت از این ماجرا ارائه کرد.
بر اساس گزارشهای اولیه، پژمان جمشیدی با اتهامی سنگین به بخش قرنطینه واحد ۳ زندان قزلحصار منتقل شده است؛ واحدی که معمولاً محل نگهداری متهمان به قتل و تجاوز است. منابع غیررسمی میگویند این اتفاق در روز گذشته رخ داده، اما جزئیات دقیق پرونده و نوع اتهام تا این لحظه اعلام نشده است.
در پی انتشار گسترده این خبر در فضای مجازی، تیم رسانهای پژمان جمشیدی اطلاعیهای صادر کرد که در آن هیچ اشارهای به بازداشت یا محل حضور فعلی وی نشده است. در این اطلاعیه آمده است:
«در روزهای اخیر شایعاتی در فضای رسانه ای و شبکه های اجتماعی درباره آقای پژمان جمشیدی منتشر شده است.
بررسی های انجام شده نشان میدهد موضوع صرفاً در مرحله رسیدگی و تحقیقات قرار دارد و تاکنون هیچ اتهامی علیه ایشان به اثبات نرسیده است.
روند بررسی پرونده طبق روال قانونی ادامه دارد و تا این لحظه هیچ مستندی مبنی بر اثبات اتهام وجود ندارد.»
تیم رسانه ای جمشیدی همچنین از رسانه ها خواسته است از انتشار اخبار غیرموثق و گمانه زنیها پرهیز کرده و صرفاً اخبار رسمی و دقیق را از مراجع ذیصلاح دنبال کنند.
گفتنی است تاکنون هیچ نهاد رسمی قضایی یا انتظامی درباره این پرونده اظهار نظر نکرده و جزئیات بیشتر همچنان در ابهام قرار دارد.
با دریافت اطلاعات تکمیلی، اخبار جدید متعاقباً اعلام خواهد شد.
نظر کاربران
سلام ،من واقعا شوکه شدم الان این خبر و خوندم اول گفتم دروغ و شایعه است.ولی با خواندن ادامه خبر،متوجه شدم این احمق بیشعور،قبلا هم سابقه چنین اتهامی رو داشته،واین بار اولش نیست.شنیدم چندسال قبل با پرداخت مبلغ سنگین رضایت شاکی رو جلب کرده و خبرش پخش نشده.چقدر یه نفر میتونه از بالاترین سطح خودش و در کمترین زمان با خاک یکسان کنه؟توی دورانی که تا حد بسیار زیادی مشکل کمبود سوژه جهت روابط برطرف شده،بخصوص برای کسی مثل پژمان،اقدام به تجاوز وزورگیری بالاتر از نهایت حماقت و توحش گری ست.خاک بر سرت پژمان.ننگ به نیرنگ تو بژمان.
پاسخ ها
ننگ بر نیرنگ امثال تو که هنوز هیچی ثابت نشده داری حرفهای صدتایه غاز میزنی، چرا اینهمه با بی تربیتی راجع به پژمان جمشیدی صحبت کردی 'دقیقا چه مشکلی باهاش داری که خودت رو پشت ابن حرفها پنهان کردی 'من این صحبتهای تو رو فقط غرض شخصی میبینم 'خودت رو اصلاح کن
چراچرت وپرت میگی آدم باشخصیتی چون ایشون بجای تجاوز واین کارا توملتی که الان همه آزاد هستن میتونستن بطورشرعی مرتبط شن نه به زورواجبار این یه تهمت بسیارزشتیه وهمه عقوبتشومیخورن خداروخوش نمیاد
آدمها رو زود قضاوت نکنید
این اتهامها اصلا به ایشون نمیچسبه.
میخان افکار عمومی از خبر داغ این دوسه روزه دور و دورتر بشن.
لطفاً کمی فکرتون و به کار بگیرید
سلام منم واقعا ازوقتی خبرراخوندم حیران زده شدم آقای پژمان چنین کاری نمیکنه مطمئنم این خانم تهمت زده وچون این آقابازیگرمعروفی است میخوادیک اخازی درشتی بکنه هیچ وقت یک بازیگرمعروف نمیادخودشوبایک عمل ناپسندازبین ببره اینم پژمان بازغی
یعنی تجاوز به همان دختری که اومده بود بازیگر بشه وای شرم بر تو پژمان جمشیدی
سلام لطفا الکس تهمت نزنید شما از کجا میدونید اونایی که اتهام میچسبونن بهش دنباله پول نبودن این بدبختم پول داده که الکی آبروشونبرن لطفا زودقضاوت نکنید هیچ وقت کسی که سرشناسه بزور طرف و خونه نمیبره که بعدان طرف بره شکایت کنه بچه نیست
حتما که این خبر دروغ محض است و بزودی روشن خواهدشد
سلام. تو رو خدا زود قضاوت نکنین. شاید این خبر کذب و دروغ باشه
شاید یه شایعه باشه. پس بهتره تا از چیزی مطمعن نشدیم با آبروی طرف بازی نکنیم