۲۴۴۵۳۰

این کودک خیال‌پرداز آمریکایی کل جهان را ترسانده است

این روزها سریال from یا همان «از سوی» محبوبیت زیادی در میان مخاطبان ایرانی پیدا کرده، خانواده‌ای در متن داستان این سریال قرار دارد که اسیر رازآلودگی شهر سحرآمیز داستان می‌شوند

نی‌نی‌بان: این روزها سریال  from یا همان «از سوی» محبوبیت زیادی در میان مخاطبان ایرانی پیدا کرده، خانواده‌ای در متن داستان این سریال قرار دارد که اسیر رازآلودگی شهر سحرآمیز داستان می‌شوند

پسرک این خانواده که ایتن نام دارد درگیر افکار منفی می‌شود و با موجودات ناشناخته داستان ارتباط می‌گیرد، ایتن نماد و نشانی از کودکی‌ست که خیال‌پردازی بنیانش را بر باد می‌دهد.

این کودک خیال‌پرداز آمریکایی کل جهان را ترسانده است

در ادامه نگاهی داریم به تاثیر منفی برخی خیال‌پردازی‌ها در کودکان

به اعتقاد روان شناسان، داشتن دوستان تخیلی و گفتگو با موجودات غیرواقعی برای کودکان امری غیرعادی نبوده و به رشد توانایی‌های روحی و روانی آن‌ها کمک کرده و موجب بهبود فراگیری مهارت‌های آن‌ها می‌شود. کودکان دارای قدرت تخیل زیادی هستند و در دنیایی کاملاً متفاوت با افراد بالغ زندگی می‌کنند. باید در نظر داشت که نشانه‌های رفتاری و شخصیتی در کودکان و بزرگ‌سالان متفاوت بوده و نباید به‌طور یکسانی به آن نگاه شود. یکی از این موضوعات که در بین کودکان و برخی بزرگ‌سالان به‌طور مشترک دیده می‌شود، وجود و حضور شخصیت‌های خیالی و دوستانی غیرواقعی در دنیای ذهنی آن‌ها است. در حقیقت برخی کودکان و گروه معدودی از بزرگ‌سالان با فردی که حضور واقعی ندارد، گفتگو کرده و این‌طور به نظر می‌رسد که گویی این افراد با یک روح یا شخصیت ماورایی حرف می‌زنند. از منظر تخصصی، داشتن دوستان خیالی می‌تواند به کودکانمان کمک کند تا از دنیای بزرگ‌سالان الهام گرفته، خود را در موقعیت‌های متفاوت دیده و در مورد حالات عاطفی و روحی دیگران فکر کنند. از منظر روان شناسان، این پدیده در افراد بزرگ‌سال به‌عنوان نشانه ضعف شخصیت یا عدم توانایی در تمایز خیال از واقعیت دیده می‌شود. باید توجه داشت که صحبت با موجودات خیالی و دوستان ذهنی، برای کودکان غیرعادی نبوده و امروزه دوستان خیالی به‌عنوان بخشی کاملاً طبیعی و حتی مفید از روان‌شناسی کودکی شناخته می‌شوند. به گفته روان شناسان، تقریباً نیمی از بچه‌ها دارای حداقل یک دوست تخیلی هستند و این موضوع به‌هیچ‌عنوان نباید باعث نگرانی والدین آن‌ها شود. این پدیده همچنین به بچه‌ها اجازه می‌دهند مهارت‌های زبانی و داستان‌نویسی خود را تقویت کنند. داشتن دوستان تخیلی موجب می‌شود کودک در هنگام تنهایی احساس راحتی رده و احساس صلاحیت و کنترل بر شرایط داشته باشد. از سوی دیگر کودکان با مراقبت از دوست فانتزی ذهنی خود ازنظر ذهنی و روحی رشد کرده و قادر به فراگرفتن مهارت‌هایی مانند آموزش نحوه انجام کار‌ها خواهند شد؛ بنابراین درصورتی‌که مشاهده کردید کودکتان با یک موجود خیالی گفتگو می‌کند، به‌هیچ‌عنوان نیازی به نگرانی نیست! البته مجدداً تأکید می‌کنیم که این مسئله در بزرگ‌سالان متفاوت بوده و اگر فرد بزرگ‌سالی دچار این شرایط شد، باید از مشاوره و کمک‌های روان‌درمانی بهره‌مند شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند