۱۱۶۲۷۱
۳۱۷۳
۳۱۷۳

طریقه صحیح خوابیدن در بارداری، توصیه‌های طب اسلامی

زنان باردار به پشت نخوابند، زیرا خون‌ررسانی به جنین مختل می‌شود و به شکم نیز نخوابند که دیوانگی، حماقت و خواب شیطانی است.

یک محقق طب اسلامی توصیه‌هایی برای زنان باردار از منظر طب اسلامی را تشریح کرد. آیت الله ضیایی اظهار داشت: زنان باردار باید در دوران بارداری بسیار مراقب خود و جنینشان باشند. به گفته وی برای زنان باردار بعضی چیزها مانند کفش پاشنه بلند، پیاده‌روی طولانی مدت، کوهنوردی و ورزش سنگین مضر است چرا که باعث می‌شود که بچه به اصطلاح "جا کن" شود و همچنین به خاطر اضطراب شدید، فرد دچار لکه بینی شده و بچه سقط می‌شود.

ضیایی ادامه داد: زنان باردار به پشت نخوابند؛ زیرا خون‌رسانی به جنین مختل می‌شود و به شکم نیز نخوابند که دیوانگی، حماقت و خواب شیطانی است، بلکه زن باردار به پهلو بخوابند، چه پهلوی راست و چه پهلوی چپ؛ ولی اگر به پهلوی چپ بخوابند, خون‌رسانی به جُفت و جنین بسیار راحت‌تر و بهتر انجام می‌شود. وی بیان کرد: اگر زنان باردار بخواهند در موقعی که به پهلو خوابیده به پهلوی دیگر بچرخد، در حال خوابیده این کار را انجام ندهند بلکه اول بنشیند و سپس به پهلوی دیگر دراز بکشد، به خصوص از ۴ ماهگی به بعد؛ به دلیل اینکه گاهی باعث پیچیده شدن بند ناف به دور گردن بچه می‌شود.وی خاطرنشان کرد: بهترین زمان بارداری در زنان، از سن ۱۶ تا سن ۲۵ سالگی است (گرچه بعضی از سن ۱۸ سالگی گویند) و ماکزیمم باردار شدن تا پایان ۳۰ سالگی است و از آن به بعد، کم کم قدرت باروری، با شیب کم، ضعیف می‌شود ولی بعد از ۳۵ سالگی احتمال حامله شدن بسیار ضعیف می‌شود.

منبع: تبیان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.