۱۲۰۳۶۰
۳۴۱۳
۳۴۱۳

درمان پره اکلامپسی در بارداری، آنچه باید بدانیم!

در بعضی موارد،زمانی که پره اکلامپسی رخ می‌دهد،نوزاد باید زودتر به دنیا بیاید تا مانع خطر برای مادر و نوزاد شود.

دانشگاه رم ترورگاتا دریافتند ناهنجاری‌های قلبی بین بارداری‌ها می‌تواند نشان دهد که چه زنانی با پیشینه فشارخون مربوط به بارداری (پره اکلامپسی) در معرض خطر بالایی برای ابتلا به چنین شرایطی در بارداری‌های بعدی قرار دارند.پره اکلامپسی بیماری جدی است که در سه الی هشت درصد از بارداری‌ها رخ می‌دهد. در بعضی موارد، زمانی که پره اکلامپسی رخ می‌دهد، نوزاد باید زودتر به دنیا بیاید تا مانع خطر برای مادر و نوزاد شود. زنانی که تجربه یک‌ بار پره اکلامپسی را در بارداری قبلی خود دارند، باید به طور دائم تحت مراقبت باشند.
طی این پژوهش، 75 زن که در اولین بارداری خود پره اکلامپسی را تجربه کرده بودند و همچنین 175 زنی که چنین تجربه‌ای را در اولین بارداری خود نداشتند، مورد بررسی قرار گرفتند. میانگین سنی تمام زنان 34 سال عنوان شد. تمامی زنان 12 الی 18 ماه پس از زایمان، تحت آزمایش‌های عکسبرداری قلبی قرار گرفتند و 24 ماه بعد تمامی زنان دوباره باردار شدند. 29 درصد از زنانی که پیش از این پره اکلامپسی را تجربه کرده بودند، در زایمان دوم نیز این شرایط را تجربه کردند.

در مقایسه با زنانی که تا به حال پره اکلامپسی را تجربه نکرده بودند و یا یک‌ بار به آن مبتلا شده بودند، زنانی که در هر دو بارداری به آن مبتلا شده بودند، اختلالات بین بارداری را در بطن چپ قلب که خون را به سایر قسمت‌های بدن پمپاژ می‌کند، تجربه کردند. به طور خاص بطن چپ هم در این افراد ضخیم‌تر دیده شد بدین معنا که این بطن باید کار سخت‌تری برای پمپاژ خون انجام دهد.پژوهشگران خاطرنشان کردند که این تحقیق شامل نمونه‌های کمی بود و تحقیقات وسیع‌تری در این رابطه نیاز است. این پژوهش در مجله "Hypertension " منتشر شده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.