۱۲۹۱۸۵
۳۰۷۴
۳۰۷۴

درمان تهوع ناشی از بارداری، چگونه؟

خیلی از خانم‌ های باردار، به‌ خصوص افرادی که اولین بارداری خود را تجربه می‌کنند، سوال‌ های زیادی در مورد اینکه آیا بارداری آنها طبیعی و بدون مشکل است یا نه، دارند.

به همین دلیل به محض پیش آمدن کوچک‌ترین مشکلی یا به بیمارستان و درمانگاه مراجعه می‌کنند یا با پزشک خود تماس می‌گیرند. البته همه افراد تا این اندازه به شکل منطقی با نگرانی خود مقابله نمی‌کنند و هستند مادرانی که به دلیل عدم آگاهی از مراقبت‌های حین بارداری، صدمات زیادی به خود و فرزند خود وارد می‌کنند.

درمان تهوع ناشی از حاملگی
سیده شاهد شعاری، جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی با بیان اینکه اولین مراقبت‌های بارداری تقریباً از هفته هشتم یا ماه دوم حاملگی باید آغاز شوند، گفت: «برای درمان تهوع ناشی از حاملگی رژیم غذایی در درجه اول اهمیت قرار دارد. مادر باید این رژیم‌ها را مراعات کند و اگر این رژیم‌ها مؤثر واقع نشد، مصرف دارو توصیه می‌شود.»

تهوع تا چه اندازه برای مادر باردار طبیعی است؟
تهوع صبحگاهی برای مادر طبیعی است که البته با مصرف یک ماده غذایی خشک از بین می‌رود. اگر تهوع به شکلی باشد که برای فرد کاهش وزن ایجاد نکند و وی قادر به خوردن غذا باشد، خیلی نباید به مصرف دارو اصرار کرد. تهوع در حاملگی علامتی است و درمان قطعی ندارد، اگر مادر بتواند تا حدی آن‌ را تحمل کند، از میزان داروی مصرفی او نیز کاسته می‌شود. اگر میزان تهوع کم بوده و تکرار زیاد در تمام اوقات روز نداشته باشد، ترجیح می‌دهیم دارو تجویز نکنیم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.