گرفتن آنفولانزا در بارداری، راهکارهای درمان!
همه خانمها زمانی که از بارداری خود آگاه میشوند سعی میکنند جوانب احتیاط را بیشتر از همیشه رعایت کنند تا سلامتی فرزندشان به خطر نیفتد.
همه خانمها زمانی که از بارداری خود آگاه میشوند سعی میکنند جوانب احتیاط را بیشتر از همیشه رعایت کنند تا سلامتی فرزندشان به خطر نیفتد. به همین دلیل همیشه مادران باردار بیشتر مراقبند تا دچار بیماریهای مختلف نشوند. آنفلوآنزا یکی از شایعترین بیماریهای فصل پاییز است که مادران باردار هم از ابتلا به آن مستثنا نیستند. اما آنها میتوانند با انجام اقدامات و رعایت نکتههای مختلف، شانس ابتلا به این بیماری را کاهش دهند.
سیستم ایمنی بدن خانمهای باردار به دلیل وجود جنین و رشد او ضعیف است. بنابراین طبیعی است که آنها در برابر بیماریها آسیبپذیرباشند. اما با افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن، میتوانند تا حد زیادی از مبتلا شدن به آن در امان بمانند.
نکاتی برای دور کردن آنفلوآنزا
1- خواب و استراحت کافی و مفید در درمان بسیاری از بیماریها موثر است. بنابراین هر زمان احساس خستگی کردید سعی کنید بخوابید و هر اضطرابی را از خودتان دور کنید.
۲- مایعات بیشتری مصرف کنید. آب، آبمیوه ها و دمنوشهای گیاهی، مواد معدنی و ویتامینهای زیادی دارند که باعث تقویت سیستم ایمنی میشود. همچنین باید مصرف نوشیدنیهای شیرین یا کافئیندار را به حدقل برسانید.
3- سبزیجات و حبوبات سرشار از آنتیاکسیدان و مواد معدنی هستند و در مبارزه با انواع میکروبها به بدن کمک میکنند. بنابراین استفاده از آنها ضروری بهنظر میرسد.
۴- شستن دستها راهی بسیار ساده و موثر در از مبتلا نشدن به بیماریها است. به همین دلیل بهتر است دستان خود را قبل از غذا خوردن، بعد از خرید، پیادهروی و عطسه کردن خوب بشورید.
5- ورزش کنید تا خونبه خوبی در بدنتان جریان پیدا کند و دچار خستگی و کمبود انرژی نشوید.
۶- اگر مبتلا به آنفلوآنزا شدید، قبل از تزریق واکسن آن با پزشکتان مشورت کنید.
نکاتی درباره واکسن آنفلوآنزا
1- تزریق واکسن آنفولانزا در دوران بارداری خطری برای سلامت جنین محسوب نمیشود.
۲- تزریق واکسن در طول دوران بارداری میتواند مادر را از ابتلا به بیماریهای عفونی که میتواند سلامت مادر و جنین را تهدید کند، مصون نگه دارد. چون مادران به دلیل شرایط خاص خود در دوران بارداری بایستی مراقب مصرف داروها و ترکیبات شیمیایی که وارد بدن خود میکنند، باشند.
3- کاهش ابتلا به بیماریهای عفونی و سیستم ایمنی بدن با تزریق واکسن آنفولانزا
۴- تاکنون هیچ نوزادی به دلیل تزریق واکسن آنفولانزای مادر در دوران بارداری با نقص یا ناهنجاری متولد نشده است.
5- همه زنان باردار باید واکسیناسیون ضد آنفولانزای فصلی را انجام دهند.
۶- به مادرانی که قصد باردار شدن دارند و نگرانند که آیا تزریق واکسن میتواند تهدیدی برای آنها یا جنینشان محسوب شود، توصیه میشود حداقل سه ماه قبل از باردار شدن واکسیناسیون خود را انجام دهند.
7- مادران باردار زمانی که وارد سه ماهه دوم یا سوم میشوند، باید واکسیناسیون آنفولانزا را انجام دهند.
در صورت بروز سرماخوردگی میتوانید:
- از استامینوفنهای ساده فاقد کدئین و تنها با دستور پزشک مصرف کنید.
- استفاده از بخور گیاهانی مانند اسطوخودوس یا اکالیپتوس
- مصرف روزانه چند حبه سیر
- مصرف مخلوطی از آب گرم، عسل یا آبلیموی تازه
- مصرف میوهها، سبزیجات سالم، حبوبات، مصرف مایعاتی مانند آب، آبمیوههای طبیعی، دم نوشهای گیاهی یا ورزشهای سادهای مثل پیادهروی را در برنامه روزانه خود قرار دهید.
منبع:
نی نی سایت
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼