۱۴۲۰۹۳
۳۶۲۱۶
۳۶۲۱۶

جنین پسر در رحم، چقد دنگ و فنگ داره!

مطالعات نشان می‌دهد به احتمال زیاد مشکلات بارداری در حاملگیِ جنین پسر بیشتر بوده و زنان باردار دارای جنین پسر، بیشتر در معرض عوارض بارداری جدی هستند.

مطالعات نشان می‌دهد به احتمال زیاد مشکلات بارداری در حاملگیِ جنین پسر بیشتر بوده و زنان باردار دارای جنین پسر، بیشتر در معرض عوارض بارداری جدی هستند. پس از تجزیه و تحلیل بیش از نیم میلیون تولد در استرالیا، محققان دریافتند جنسیت نوزاد می‌تواند با سلامت مادر و کودک ارتباط داشته باشد.
جنسیت نوزاد با عوارض بارداری ارتباط مستقیم دارد. معمولاً نوزادان پسر با احتمال بیشتری زودتر از موعد متولد می‌شوند. همچنین در دوران بارداری زنان حامل پسران بیشتر به دیابت حاملگی و مسمومیت بارداری دچار می‌شوند. ممکن است عوامل ژنتیکی در این قضیه مؤثر باشد ولی هنوز دلیل قطعی آن مشخص نیست.
جنس مذکر یک عامل خطر برای بسیاری از عوارض کوتاه‌مدت بعد از تولد به ویژه در تولدهای زودرس محسوب می‌شود. همچنین بررسی نتایج یافته‌های قبلی، جفت را عامل تفاوت در دختران و پسران دانسته‌اند. نقش جفت برای موفقیت بارداری بسیار مهم بوده و یک عضو تأثیرگذار مربوط به نوزاد محسوب می‌شود.
در تحقیقات قبلی انجام شده بر روی بارداری‌های طبیعی، تفاوت‌های جنسی در تفسیر ژن 142 مورد جفت پیدا شده است. محققان معتقدند که نقص در رشد و گسترش جفت و آثار آن با عوارض بارداری مرتبط است.
در مطالعه‌ی جدید، بیش از 574000 تولد را در استرالیا از سال 1981 تا سال 2011 مورد بررسی قرار دادند. این تحقیق نشان داد احتمال تولد زودرس نوزاد پسر نسبت به دختر به این شکل است:
احتمال 27 درصد بیشتر برای تولد زودرس بین 20 تا 24 هفته؛
احتمال 24 درصد بیشتر برای تولد زودرس بین 30 تا 33 هفته؛
احتمال 17 درصد بیشتر برای تولد زودرس در 34 تا 36 هفته.
به گفته‌ی این پژوهشگران، علاوه بر این در زنان حامل پسران، احتمال ابتلا به دیابت بارداری چهار درصد و پره‌اکلامپسی 7.5 درصد بیشتر از زنان حامل دختران بوده است. با این حال، زنان حامل دختران خطر 22 درصد بالاتری از ابتلا به مسمومیت بارداری در اوایل حاملگی و نیاز به زایمان زودرس را داشته‌اند.
تحقیقات صرفاً نشان‌دهنده‌ی یک ارتباط بین عوارض جنسیت و تولد بوده و رابطه‌ی علت و معلولی را نشان نمی‌دهد. در حال حاضر مشاوره و مراقبت‌های بارداری، به صورت یکسان و بدون توجه به جنس بارداری انجام می‌شود. با توجه به آن‌چه تحقیقات در آینده نشان خواهد داد، ممکن است در آینده برنامه‌های دوران بارداری در بارداری‌های دختر و پسر متفاوت شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.