تاثیر عفونت واژن بر بارداری، نکات مهم
ممکن است که عفونت های قارچی واژن در دوران بارداری با روش های طبیعی درمان شوند.
به زنانی که دوران بارداری را سپری می کنند، توصیه می کنیم که با علائم عفونت قارچی واژن آشنا باشند، و بلافاصله پس از مشاهده ی این علائم به متخصص زنان و زایمان مراجعه کنند. علائم زیر از نشانه های عفونت قارچی واژن می باشند:
ترشحات واژن
خروج ترشحات سفید رنگ از واژن، یکی از متدوال ترین علائم عفونت قارچی واژن در زنان باردار است. این ترشحات ممکن است به رنگ های دیگری مثل سبز یا زرد هم دیده شوند. حجم این ترشحات هم متغیر است و امکان دارد کم یا زیاد باشد.
سوزش و خارش
واژن این دسته از خانم های مبتلا، در دوران بارداری معمولا ورم می کند که این تورم با سوزش و خارش همراه است. امکان دارد که این سوزش شدیدتر هم شود و در هنگام ادرار و یا برقراری رابطه جنسی، این سوزش بسیار ناراحت کننده تر می شود.
بوی واژن
هنگامی که خانمی به عفونت قارچی واژن مبتلا می شود، معمولا بوی نامطبوعی از واژن او متساعد می شود. باید در نظر داشت که این بوی بد فقط در عفونت های قارچی نیست بلکه ممکن است در عفونت های باکتریایی واژن هم استشمام شود. برای فهمیدن نوع عفونت (اینکه قارچی است یا باکتریایی)، از واژن نمونه برداری می شود و به آزمایشگاه فرستاده می شود که این کار به پزشک معالج در تشخیص و تجویز دارو بسیار کمک می کند. نکته بسیار مهم این است که نباید ترشحات طبیعی را با ترشحات عفونی واژن اشتباه کرد. ترشحات طبیعی و معمول واژن مشابه ترشحاتی است که قبل از قاعدگی از واژن خارج می شود. در صورت مشکوک بودن به ترشحات واژن یعنی در صورتی که مطمئن نیستید که این ترشحات طبیعی هستند و یا عفونی، باید به پزشک مراجعه کنید و با او مشورت کنید. ممکن است که عفونت های قارچی واژن در دوران بارداری با روش های طبیعی درمان شوند، اما با توجه به اهمیت زیاد دوره بارداری، درصورت دیدن نشانه ها بهتر است که سریعا به پزشک متخصص زنان و زایمان مراجعه کنید.
چگونه از عفونت قارچی در دوران بارداری پیشگیری کنیم؟
- باید واژن را در طول زندگی و مخصوصا در دوران بارداری، خشک و تمیز نگه داشت و از بهداشتی بودن واژن اطمینان حاصل کرد.
- بهتر است برای خشک کردن واژن از دستمال یک بار مصرف و یا ضد عفونی شده و تمیز استفاده کرد. باید واژن را جلو به عقب خشک کرد که میکروب های مدفوعی به واژن نرسند.
- در دوره ی بارداری بهتر است که از شلوار های گشاد و آزاد نخی استفاده نمایید تا هوا در این ناحیه به خوبی جریان داشته باشد و از پوشیدن لباس های چسبان و تنگ پرهیز کنید.
- با مصرف یک پیاله ماست می توانید عفونت های قارچی را کاهش دهید. بعضی از متخصصان توصیه می کنند که قبل و بعد از غذا یک قاشق ماست مصرف کنید که این کار به کاهش عفونت های دستگاه گوارش بسیار کمک می کند. هر چند برخی از متخصصین تغذیه می گویند که همراه غذا ماست مصرف نکنید!
منبع:
یوطب
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼