دارچین در دوران بارداری، عامل سقط؟
مضرات خاصی برای دارچین گزارش نشده اما از دوران باستان برای سقط جنین مورد استفاده قرار میگرفت.
دارچین به علت داشتن اسانس و تانن، محرک و قابض و هضم کننده غذاست و جریان خون را افزایش میدهد و برای رفع سوءهاضمه و نفخ مفید است.
دارچین به عنوان رمز جوانی یاد شده است و مصرف روزانه آن برای سلامت انسان بسیار اهمیت داردو همچنین مصرف آن موجب افزایش قوای بدن میشود، کلیهها را گرم ضعف کمر و پاها را از بین میبرد و برای درمان کمخونی مفید است.
دارچین موجب آرامش بدن میشود
دارچین به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومی بدن و انعقاد خون نیز مفید است و مانند گرد و تنتور به صورت دارو به کار میرود.
ضد درد و آنتیاکسیدان است
دارچین گیاهی است که در ایران وجود ندارد و بیشتر از کشورهای شرق آسیا وارد میشود.
پوستههای این درخت دارای اسانس زیادی است و بهترین پوسته دارچین پوست درختان یک تا ۶ ساله است و اگر سن درخت بیشتر از ۶ سال باشد، اسانس گیاه کاهش پیدا میکند.
بهتر است پوست دارچین تا زمان مصرف، پودر نشود به دلیل اینکه اسانس آن از بین میرود همچنین بهتر است پودر دارچین در ظروف شیشهای رنگی نگهداری شود. بدترین ظروف برای نگهداری ادویهها ظروف پلاستیکی است که موجب تبخیر اسانس ادویه میشود.
دارچین ضددرد، ضدآلرژی، ضدتهوع، آنتیاکسیدان، ضدتب، ضدسرطان و قابض (ضداسهال) است همچنین معرق، محرک، کاهنده فشارخون، چربی خون و آرامبخش است و برای تقویت معده، نفخ و اسپاسم معده مفید است. این گیاه دارای طبیعت گرم و اشتهاآور است و بهتر است افراد سردمزاج از آن استفاده کنند.
میتوان ۲ تا ۴ گرم از دارچین را به صورت چای مصرف کرد. برای رفع عوارض سرماخوردگی نیز میتوان از آن استفاده کرد. اسانس دارچین در ضدعفونی کردن مجاری تنفسی مؤثر است همچنین میتوان از دارچین روغن ماساژ تهیه کرد که برای دردهای اسکلتی مفید است.
در دارچین آنتیاکسیدانی به نام سلنیوم وجود دارد که ضد رادیکالهای مضر در بدن است و کمبود آن در بدن سبب ضعف ایمنی میشود.
دارچین برای افرادی که فقر آهن و پوکی استخوان دارند، مفید است همچنین سبب تقویت سیستم گوارش میشود. این گیاه همچنین ضد گرفتگی عضلات، ضدعفونی کننده و تقویتکننده عضلات رحم است.
گشادکننده عروق خونی
دارچین برای تقویت کلیهها مفید است، افزایشدهنده جریان خون است و به دلیل داشتن منیزم و پتاسیم میتواند باز کننده عروق خونی نیز باشد.
دارچین برای دیابتیها بسیار مفید است و موجب کاهش قند خون میشود. این گیاه همچنین حاوی ترکیباتی است که عمل انسولین در انتقال گلوکز به سلولها را بهبود میبخشد.
مصرف دارچین موجب تقویت سیستم گوارش میشود همچنین این گیاه ضد گرفتگی عضلات، ضد عفونی کننده و تقویت کننده عضلات رحم است و کلیهها را نیز تقویت میکند.
دارچین رمز جوانی است و مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگاه میدارد، کلیهها را گرم میکند، ضعف کمر و پاها را از بین میبرد و کم خونی را درمان میکند.
دارچین بهترین دارو برای دردهای عضلانی است، خاصیت آرام کننده و شادکنندگی دارد و از بسیاری از داروهای آرامبخش بهتر است و در حقیقت میتوان گفت که دارچین، والیوم گیاهی است.
دارچین کاهشدهنده تب است
از دیگر اثرات دارچین میتوان به پایین آوردن تب اشاره کرد و حتی امروزه دارچین را به صورت قرص و کپسول درآوردهاند که به عنوان تببر به کار میرود. با نوشیدن یک فنجان چای دارچین میتوان تب را به سرعت پایین آورد.
دارچین رگها را باز میکند و اثر خوبی در گردش خون دارد. اگر افراد، سرما خورده هستند و ضعف شدید دارند، چای دارچین بهترین نوشیدنی است.
دارچین برای آرامش، تقویت معده و تمیز کردن دستگاه گوارش مفید شناخته شده است و طعم بسیار خوبی دارد. امروزه از دارچین در فرآوردههای مختلف اعم از خوراکی و آرایشی استفاده میشود. یک قاشق چایخوری دارچین حاوی مقداری کلسیم، آهن، فیبر، ویتامینهای C و K و منگنز و مقدار ۱.۲ گرم کربوهیدارت است. بنابراین مصرف دارچین به همراه چای بسیار مفید است..
دارچین برای زنان حامله مضر است
مضرات خاصی برای دارچین گزارش نشده اما از دوران باستان برای سقط جنین مورد استفاده قرار میگرفت. عنوان شده است دارچین باعث ایجاد نقص در جنین میشود و زنان باید از مصرف طولانی مدت اسانس آن در زمان بارداری پرهیز کنند.
در زمان حاملگی در مصرف دارچین زیادهروی نشود همچنین افراد مبتلا به زخم معده نباید از دارچین استفاده کنند زیرا زیادهروی در مصرف آن موجب تحریک مخاط میشود.
منبع:
باشگاه خبرنگاران
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼