تکان خوردن جنین، چرا شب ها بیشتر است؟
هیچ دو جنینی در رحم مادرشان شبیه به هم نیستند. احساس تکان خوردن جنین در رحم یک لحظه ی به یاد ماندنی در تجربه ی احساس مادری است.
هیچ دو جنینی در رحم مادرشان شبیه به هم نیستند. احساس تکان خوردن جنین در رحم یک لحظه ی به یاد ماندنی در تجربه ی احساس مادری است. فعال بودن نشانه ی خوبی است؛ این اتفاق عموما به معنی سالم بودن جنین است و باعث احساس نزدیکی بیشتر بین شما می شود. در حالیکه بعضی از آن ها تمام روز در حال تکان خوردن هستند، بقیه ی آن ها ممکن است تمام روز را بخوابند و فقط شب ها تکان بخورند.
اما چرا فرشته کوچولوی شما باید مثل یک جغد رفتار کند؟ احتمالا به این دلیل است که شما در طول شب به طور محسوسی ریلکس تر هستید. از آن جایی که به جای ایستادن، راه رفتن یا انجام کارهای دیگر، دراز کشیده اید، حرکات کوچولویتان را راحت تر احساس می کنید. بیایید نگاهی عمیق تر به معنی حرکات کوچولوی شما در طول شب بیاندازیم.
تکان خوردن جنین از چه زمانی اتفاق می افتد؟
وقتی جنین شما برای اولین بار در رحمتان حرکت می کند، شما دچار اضطراب می شوید. اولین حرکت او حدودا بین هفته ی ۱۶ تا ۲۵ ام بارداری اتفاق می افتد. در اولین تجربه ی بارداری ممکن است تا هفته ی ۲۵ ام هم لگد زدن او را احساس نکنید یا شاید هم در هفته ی ۱۳ ام آن را حس کنید.
یک زن باردار این حرکات را اغلب به صورت حرکات ناگهانی یا یک حرکت عصبی ماهیچه توصیف می کند. در فاز های اولیه، ممکن است تشخیص حرکات جنین از احساس باد معده یا دل درد ناشی از گرسنگی دشوار باشد. اما با گذشت زمان در دوره ی بارداری، حرکت جنین برای شما واضح تر می شود. در این زمان به راحتی می توانید آرنج ها، سقلمه یا لگد هایش را حس کنید.
پیش از این ممکن بود دفعات محدودی حرکات جنین را احساس کرده باشید. اما هرچه به روز زایمان نزدیک تر می شوید، حرکات شدید تر و تعدادشان نیز بیشتر می شود. از آنجایی که وضعیت بچه ها از خواب به فعالیت تغییر می کند، در بعضی زمان های روز فعال ترند. نحوه ی تکان خوردن بچه ی شما به کاری که در آن لحظه انجام می دهد و میزان رشد او بستگی دارد.
آیا بچه در طول شب بیشتر لگد می زند؟
اگر بچه ی شما در طول شب به یک فوتبالیست تبدیل می شود، پس فعال ترین حالت او هنگامی است که شما در خواب عمیق فرو رفته اید. این همچنین بدین معناست که هنگامی که شما در فعال ترین وضعیت هستید، او در حال خواب است. به طور کلی، جنین متولد نشده ی شما بین ۲۰ تا ۴۰ دقیقه در هر مرتبه می خوابد. همچنین ممکن است به هیچ وجه در زمان خواب حرکت نکنند.
گفته می شود بچه ها معمولا میان ساعات ۹ شب تا ۱ پس از بامداد در هوشیار ترین وضعیت خود به سر می برند، یعنی دقیقا زمانی که شما قصد خوابیدن دارید. این افزایش فعالیت به دلیل تغییر میزان قند خون شماست. کوچولوی شما همچنین ممکن است به لمس کردن و صدا واکنش نشان بدهد و حتی وقتی همسرتان را در آغوش گرفته اید، با یک لگد محکم جواب او را بدهد.
از سوی دیگر، بسیاری از مردم بر این باورند که شما فعالیت های جنین تان را در طول شب بیشتر متوجه می شوید. البته وقتی سرتان به کاری مشغول باشد شانس کمتری برای احساس حرکات بچه وجود دارد. اما شب هنگام، وقتی دراز کشیده اید و ریلکس هستید، احتمالا حرکات بچه را راحت تر احساس خواهید کرد.
فرض کنید حرکات بچه ناگهان متوقف شود، این می تواند نشانگر یک مشکل باشد. اما، زمان هایی هم وجود دارد که به دلایلی شما قادر به حس کردن لگد ها نیستید. پس برای چک کردن، به سمت چپتان دراز بکشید و زیر شکمتان یک بالش قرار دهید. تا دو ساعت بعدی سعی کنید نسبت به تمام حرکات کوچولویتان حساس باشید. به غیر از این کار، همواره می توانید با پزشکتان مشورت کنید. پزشک شما به راحتی قادر به نظارت بر این فرآیند است و قاطعانه به شما پاسخ می دهد.
اگر مدتی است که نسبت به فعالیت بیشتر جنین در طول شب کنجکاو هستید، حالا دیگر پاسخ آن را می دانید. موفق باشید!
منبع:
سرسره
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼