۱۸۶۰۱۲
۱۱۹۴
۱۱۹۴

جنین از کی صداها را می شنود؟

اکثر خانم‌ها باردار به طور ناخودآگاه شروع به صحبت با فرزند در شکم خود می‌کنند. بعضی از آنها برای بچه لالایی و بعضی دیگر آواز می‌خوانند.

اکثر خانم‌ها باردار به طور ناخودآگاه شروع به صحبت با فرزند در شکم خود می‌کنند. بعضی از آنها برای بچه لالایی و بعضی دیگر آواز می‌خوانند. بعضی هم برای تقویت مغز کودک برای او موسیقی کلاسیک پخش می‌کنند. آنها از همسر خود هم می‌خواهند با کودک صحبت نماید. اما واقعا کودک از چه زمانی می‌تواند صدای افراد یا صداهای دیگر داخل و بیرون رحم را بشنود؟ ادامه مطلب را بخوانید تا همه چیز برای شما روشن شود.

چه زمانی کودک می‌تواند صداها را تشخیص دهد؟
شکل‌گیری اولیه گوش‌ها و چشم‌ها در ماه دوم بارداری اتفاق می‌افتد. در حدود هفته چهارم تا پنجم بارداری، سلول‌های رویان صورت، مغز، بینی، گوش و چشم‌های رویان را تشکیل می‌دهند. در هفته نهم، برجستگی‌هایی که بعدا تبدیل به گوش‌ می‌شوند روی گردن بوجود می‌آیند. این برجستگی‌ها به مرور به سمت بالای بدن حرکت می‌کنند. در هفته هجدهم، جنین می‌تواند اولین صداها را بشنود. در هفته 24، گوش جنین به صداها حساس می‌شود. کل صداهایی که حالا جنین می‌تواند بشنود نویزهایی است که شما اصلا متوجه آنها نمی‌شوید و مربوط به صدای بدن شما هستند. این اصوات شامل ضربان قلب، دم و بازدم و صدای شکم هستند. او حتی صدای خونی که در بند ناف جریان دارد را هم می‌شنود. او در حدود هفته 25 تا 26 بارداری می‌تواند در رحم به صداها واکنش نشان دهد.

آیا جنین می‌تواند صدای پدر و مادر خود را تشخیص دهد؟
با رشد جنین صداهای بیشتری برای او قابل شنیدن و تشخیص می‌شود. ثابت شده که جنین در حدود هفته بیست و پنجم تا بیست و ششم می‌تواند به صداها پاسخ دهد. ضبط صدا از داخل رحم نشان می‌دهد حدود نیمی از صداهای بیرون، داخل رحم شنیده نمی‌شوند. دلیل این موضوع روشن است: در رحم جریان هوای آزاد وجود ندارد. جنین در مایع آمنیوتیک و لایه های بدن احاطه شده است.
مهمترین صدایی که جنین از بیرون رحم می‌شوند صدای والدین و به خصوص مادر است. در سه ماهه سوم بارداری جنین صدای مادر را تشخیص داده و با افزایش ضربان قلب خود به آن پاسخ می‌دهد.

آیا باید برای جنین در حال رشد موسیقی پخش کرد؟
با وجود آنکه خیلی‌ها می‌گویند موسیقی کلاسیک موجی تقویت IQ می‌شود اما هنوز این نظریه به اثبات نرسیده است. در هر صورت، پخش موسیقی برای جنین ضرری هم ندارد.

آیا سر و صدای زیاد و صدای بلند برای سلامت جنین ضرر دارد؟
اگر در محیطی زندگی می‌کنید یا محل کار شما در جایی است که سر و صدای زیادی وجود دارد بهتر است در دوران بارداری کمی احتیاط کرده و محل خود را حداقل برای مدتی تغییر دهید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.