۱۹۰۴۶۰
۳۳۵۳
۳۳۵۳

مشکلات قلب جنین، پنج راهکار پیشگیری

برای جلوگیری از مشکل قلب جنین چه کار می توانیم انجام دهیم؟ چه راهکار هایی برای پیشگیری از مشکلات قلب جنین وجود دارد؟

برای جلوگیری از مشکل قلب جنین چه کار می توانیم انجام دهیم؟ چه راهکار هایی برای پیشگیری از مشکلات قلب جنین وجود دارد؟ با رعایت چه نکات ساده ای می توانیم از نارسایی قلب جنین ممانعت به عمل آوریم؟ بحثی را که در این مطلب برای خوانندگان محترم سایت ۲ زندگی آماده کرده ایم در مورد ارائه راهکار های ساده به منظور پیشگیری از مشکل قلب جنین می باشد. البته هیچ تضمینی وجود ندارد که با رعایت این مسائل ، قلب جنین دچار نارسایی نشود اما رعایت این مسائل می تواند نقش بسیار زیادی در جلوگیری از مشکل قلب جنین داشته باشد و احتمال بروز نارسایی قلبی در جنین را به مقدار خیلی زیادی کاهش دهد. ۵ راهکار مهمی که می تواند در پیشگیری از نارسایی قلبی جنین تاثیر به سزایی داشته باشد عبارتند از:
- کسب آرامش و پرهیز از استرس
- توجه به بیماری مادر از جمله دیابت و مصرف دارو
- در زمان مناسب نزدیکی کردن
- تغذیه زن باردار مخصوصا در ماه اول بارداری و انجام حجامت
- تاثیر عوامل معنوی
البته علل زیادی ممکن است در بروز مشکل قلبی جنین نقش داشته باشند و ما در این مطلب در مورد علل ۵ گانه فوق بحث می کنیم و سعی خواهیم کرد تا زوجین عزیز را با این مسائل آشنا کنیم. حال سعی می کنیم به تشریح هر یک از این عوامل بپردازیم.

کسب آرامش و پرهیز از استرس
یکی از ضروری ترین نیاز های یک زن حامله ، داشتن آرامش و پرهیز از استرس و اضطراب می باشد. استرس یکی از مضر ترین مسائل برای یک زن باردار می باشد. داشتن هرگونه استرس و اضطراب در دوران بارداری می تواند سبب بروز مشکلات مختلف برای جنین بشود. برای اینکه جنین به طور سالم در رحم مادر پرورش یابد لازم و ضروری است که به صورت مداوم و مرتب از تغذیه مناسب و کافی برخوردار باشد. وجود استرس در مادر باردار می تواند روند تغذیه جنین و در نتیجه روند تشکیل و رشد جنین را با خطر مواجه کند.
آرامش زن حامله بخصوص در ماه اول بارداری بسیار حائز اهمیت می باشد زیرا قلب جنین در ماه اول حاملگی تشکیل می گردد. اگر یک زن باردار در ماه اول بارداری دارای حالت استرس و تشویش باشد ، بستگی به میزان استرس و اضطراب ، سلامتی قلب جنین می تواند تهدید شود. استرس می تواند در شکل گیری سالم قلب جنین اختلال ایجاد کند و این موضوع می تواند باعث بروز مشکل برای قلب جنین بشود. مساله اضطراب و استرس و خصوصا در ماه اول حاملگی در بارداری ناخواسته می تواند بیشتر بروز کند. گاهی اوقات یک زن انتظار بارداری ندارد و هنگاهی که متوجه باردار شدن خود می شود ممکن است دچار استرس و اضطراب شود. اما این عزیزان توجه داشته باشند که وقتی بارداری شکل گرفت بایستی آن را قبول کنند و داشتن استرس و اضطراب جز اینکه برای مادر و جنین مشکلاتی ایجاد کند فایده دیگری ندارد.
پس مادران باردار سعی کنند با توکل بر خدای بزرگ و با یاد آن قادر مهربان حتما از استرس و اضطراب و پریشانی به دور باشند و از مسائلی که می تواند منجر به تنش و اضطراب گردد دوری گزینند تا انشاء الله جنین در نهایت سلامت شکل بگیرد و مشکلی برای قلب جنین هم پیش نیاید.

توجه به بیماری مادر از جمله دیابت و مصرف دارو
یکی از علل ایجاد مشکل برای قلب جنین ، بیماری مادر و مصرف دارو توسط مادر باردار می تواند باشد. دیابت مادر باردار و مصرف دارو در این زمینه در زنان حامله یکی از علل نقص در تشکیل قلب جنین و بروز نارسایی قلبی جنین محسوب می گردد. حال که مشکلات مادر از جمله بیماری دیابت و مصرف دارو توسط او می تواند باعث بروز مشکل برای جنین بشود پس چاره کار چیست؟ آیا این مادران باید از باردار شدن خودداری کرده و در حسرت داشتن فرزند باقی بمانند؟ پیشنهادی که در این زمینه وجود دارد ، در درجه اول ، درمان بیماری های یک زن قبل از اقدام به باردار شدن و حاملگی می باشد. اگر بیماری های یک زن تا حد زیادی قبل از حاملگی درمان شوند این موضوع بر روی سلامت جنین بسیار تاثیر گذار خواهد بود.
طب شیمیایی و مدرن ، معمولا توانایی درمان ندارد و در این نوع پزشکی ، بیشتر بر بحث کنترل یک بیماری آنهم با استفاده از داروهای شیمیایی تاکید می شود. اما با استفاده از طب سنتی ، بسیاری از بیماری های یک زن را قبل از باردار شدن می توان درمان کرد تا زن با حالت سالم به سراغ حاملگی برود.
توجه داشته باشیم که هر چقدر که بیماری های یک زن قبل از اقدام به بارداری مورد درمان قرار بگیرد و یک خانم با روح و جسم سالمتر به بارداری قدم بگذارد به همان اندازه در سلامت بارداری و سلامت جنین تاثیر مثبتی خواهد گذارد و در این زمینه مراجعه به یک پزشک حاذق طب سنتی قبل از اقدام به بارداری ، توصیه می گردد.

در زمان مناسب نزدیکی کردن
نزدیکی کردن زن و مرد مخصوصا جهت بچه دار شدن از اهمیت خاصی برخوردار می باشد. در این حالت ، زمان و مکان و شرایط مقاربت بسیار مهم هستند و دستورات خاصی در این زمینه در دین مقدس اسلام وارد شده است. نزدیکی کردن در زمان مناسب یکی از راه های تضمین سلامت جنین ، هم از نظر جسمی و هم از نظر روحی می باشد. نزدیکی کردن مخصوصا برای اقدام به بارداری و بچه دار شدن در زمان نامناسب می تواند تاثیرات سوئی بر جنین داشته باشد. پدر و مادران عزیز سعی کنید در زمان های مناسب و توصیه شده از نظر شرع ، اقدام به نزدیکی کنید و از اقدام به نزدیکی کردن در زمان های نامناسب پرهیز نمایید. داشتن صرع ، سقط جنین و چپ چشم شدن نوزاد از جمله نتایج مربوط به انجام عمل جماع در زمان های نامناسب می باشند.
برای آگاهی از زمان های نامناسب برای نزدیکی کردن می توانید به مطلب زمان های نامناسب برای نزدیکی و انعقاد نطفه و اگاهی از مکان های نامناسب برای مجامعت می توانید به مطلب مکان های نامناسب برای آمیزش و انعقاد نطفه مراجعه نموده و برای آگاهی از زمان های مناسب برای نزدیکی کردن هم می توانید از برنامه محاسبه بهترین زمان نزدیکی در اسلام استفاده نمایید.

تغذیه زن باردار مخصوصا در ماه اول بارداری و انجام حجامت
بدون شک یکی از مهمترین و اصلی ترین مسائل مربوط به سلامت جنین ، تغذیه مادر باردار می باشد. تغذیه یک زن از زمان حتی قبل از اقدام به بارداری بایستی مورد توجه واقع شود. تغذیه مادر باردار در دوران حاملگی و مخصوصا در ماه اول آبستنی که قلب جنین تشکیل می شود از اهمیت فوق العاده ای برخوردار می باشد. یک مادر باردار بایستی به تغذیه خود اهمیت دهد و مسائلی نظیر ویار بارداری نبایستی مانعی در راه تغذیه صحیح و سالم یک مادر حامله باشد. از جمله خوراکی های مفید در ماه اول بارداری که می تواند بر تشکیل صحیح قلب جنین و سلامت قلب جنین مؤثر بوده و در پیشگیری از نارسایی قلب جنین مفید باشد ، خوردن میوه به توسط مادر باردار می باشد. خوردن میوه به مخصوصا در ماه اول بارداری برای سلامت قلب جنین توصیه می گردد. البته مصرف میوه به در زمان بارداری علاوه بر کمک به سلامت قلب جنین ، دارای فواید دیگری نیز می باشد که برای آگاهی از آن ها می توانید به مطلب فواید و خواص خوردن میوه در بارداری مراجعه نمایید.
علاوه بر تغذیه ، هموار کردن راه رسیدن تغذیه به جنین ، خیلی مهم می باشد. یک مادر باردار هر چقدر هم که تغذیه خوب و مناسبی داشته باشد اما اگر این تغذیه به صورت کافی و لازم به جنین نرسد می تواند سبب بروز مشکل برای جنین گردد. یکی از مشکلات در راه رسیدن مطلوب مواد غذایی به جنین و مشکل در دفع مواد زائد جنین ، غلظت خون می باشد. مادران بارداری که دارای غلظت خون بالا هستند ممکن است خدای ناکرده مشکلات دیگری را هم از جمله سقط جنین و فشار خون بارداری تجربه کنند. پس بنابر این درمان غلظت خون قبل از اقدام به بارداری برای زنان محترم توصیه می گردد. در این زمینه انجام حجامت و رعایت سایر دستورات تغذیه ای زیر یک نظر پزشک مجرب طب سنتی توصیه می شود.

تاثیر عوامل معنوی
تا ایجا از عوامل مادی مربوط به مشکل قلب جنین صحبت کردیم. اما اینها همه عوامل دخیل نیستند. علل معنوی هم می توانند در ایجاد مشکل برای قلب جنین مؤثر باشند. گاهی اوقات اثر وضعی گناهان ما می تواند بر سلامت جنین تاثیر منفی بگذارد. هر نوع دوری از خدا و رفتن به سوی شیطان می تواند منجر به تاثیر عوامل شیطانی و مضر بر جنین بشود. هم قبل از اقدام به بارداری و هم در زمان بارداری ، مادران باردار سعی کنند به یاد خدا باشند و از علل معنوی غافل نشوند. شروع هر کاری با بسم الله الرحمن الرحیم ، انجام واجبات ، ترک محرمات ، دعا و نیایش ، تلاوت قرآن و طلب خیر از خدای متعال نقش به سزائی می تواند در سلامت جنین و بخصوص سلامت قلب جنین ایفا کند. البته انجام مسائل معنوی نظیر دعا و تلاوت قرآن توسط پدر نیز در سلامت جنین مؤثر می باشد.
منبع: ۲ زندگی

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.