۱۹۱۲۰۰
۱۱۸۲
۱۱۸۲

کاهش حالت تهوع بارداری، سه راه موثر

بدن هر زن باردار، تغییرات فیزیکی مختلفی در بارداری خواهد داشت. تقریبا نیمی از مادران باردار استفراغ و حالت تهوع را در بارداری به خصوص سه ماهه اول تجربه می کنند.

بدن هر زن باردار، تغییرات فیزیکی مختلفی در بارداری خواهد داشت. تقریبا نیمی از مادران باردار استفراغ و حالت تهوع را در بارداری به خصوص سه ماهه اول تجربه می کنند. اما آیا کاری هم برای کاهش حالت تهوع بارداری می توان انجام داد؟
اگرچه به آن تهوع صبحگاهی نیز گفته می شود اما می تواند در هر زمان از روز اتفاق بیفتد. البته این تهوع نشان دهنده این نیست که نوزاد شما بیمار است یا صدمه می بیند.

درمان سریع حالت تهوع در بارداریحالت تهوع بارداری به سادگی می تواند در نتیجه یک افزایش ناگهانی هورمون های بدن باشد. معمولا شدت آن ملایم است و در دوره های بعدی بارداری خود به خود ناپدید می شود. در واقع، زنان کمی هستند که اصلا این نشانه ها را تجربه نمی کنند. اگرچه، اگر از حالت تهوع رنج می برید، راه های متعددی وجود دارد که می توانید امتحان کنید و آن را کاهش دهید. در اینجا ما تعدادی از آن ها را برایتان آورده ایم.

۱٫کنترل رژیم
غذاهایی هستند که خیلی مواد مغذی ضروری را برایتان فراهم نمی کنند اما با حالت تهوع بارداری مقابله می کنند. دنبال غذاهایی باشید که پروتئین یا کربوهیدرات زیادی داشته باشد، و کم چرب باشند و به راحتی قابل هضم باشند. گفته شده غذاهای نمکی برای بهتر کردن بیماری صبحگاهی مفید هستند. شما می توانید مقدار کمی زنجبیل به نوشیدنی ها و غذاهایتان اضافه کنید. در کلوچه ها از آن اضافه کنید یا مقدار کمی از آن را رنده کرده و به چای تان اضافه کنید.
می توانید از زنجبیل های شرکتی نیز استفاده کنید اما مطمئن شوید به جای زنجبیل خالص در آن از طعم دهنده های مصنوعی استفاده نشده باشد. شما می توانید به جای سه وعده غذایی کامل از میان وعده های کوچک در طول روز استفاده کنید. شکم خالی باعث بدتر شدن حالت تهوع می شود. البته، بهتر است از غذاها و بوهایی که شما را تحریک می کند دور بمانید. مقدار زیادی آب بنوشید تا بدنتان هیدراته بماند که به شما کمک می کند حجم زیادی بالا نیاورید.

هم چنین ویتامین های پیش از بارداری مناسبی مصرف کنید. مواد مغذی در این ویتامین ها می تواند سیستم هضم را مختل کند و حتی حالت تهوع را بدتر کند. بنابراین، این ویتامین ها را در طول شب مصرف کنید حتی می توانید کنارش یک میان وعده کوچک نیز بخورید. می توانید در کنار این ویتامین ها یک آدامس بجوید و یا یک شکلات سفت بخورید.

۲٫ محیط اطراف
خودتان را با محیط اطرافتان وفق دهید طوریکه باعث کاهش تمام ناراحتی های تهوع بارداری شود. می توانید از عطرها، شمع های عطری یا مواد شوینده که باعث ناراحتی تان می شود دوری کنید. روشنایی و دمای اتاق نیز تاثیر دارد. هم چنین مهم است که به مقدار مناسبی استراحت کنید. سعی کنید در طول شب حدود هشت ساعت بخوابید. همچنین، اگر احساس خستگی کردید می توانید یک چرت کوتاه بزنید چون خستگی باعث افزایش حالت تهوع می شود.

سعی کنید تا جایی که ممکن است از استرس به دور بمانید. و کمی از برنامه تان را به تمرین مدیتیشن یا هر چیزی که باعث ریلکس شدن شما می شود اختصاص دهید. این کارها به شما کمک می کند تا حالت تهوع تان را کاهش دهید و حس خوبی داشته باشید. شما می توانید با باز کردن پنجره ها و تنفس در هوای تازه، بیماری صبحگاهی خود را کاهش دهید. بنابراین باید از سیگار و دود کاملا دور باشید. چون نه تنها باعث می شود که دچار حالت تهوع شوید بلکه باعث می شود نوزاد نارس دنیا بیاورید. البته، مهم است که مطمئن شوید محیط اطراف شما که شامل خانه شما نیز می شود تمیز باشد.

۳٫ استفاده از درمان های نظارت شده
شما می توانید از یک سری درمان ها خانگی یا درمان های دیگر که به عنوان کاهش دهنده یا از بین برنده حالت تهوع شناخته شده است استفاده کنید. خیلی از دوستان باردار سابق شما ممکن است با توجه به درمان های خاص روش هایی را به شما توصیه کنند که باعث کاهش درد شود. روش acupressure یکی از این روش ها است. (روشی همانند طب سوزنی که به جای سوزن از فشار انگشت ها استفاده می شود). در این روش می توانید نقاط خاصی از بدن را فشار دهید تا باعث افزایش جریان خون شود و باعث آسودگی و راحتی بدن شود.
در واقع، بعضی از شمع ها یا مواد عطر دار هم برای کاهش اثرات بارداری تهوع مفید شناخته شده اند. هم چنین می توانید ورزش یوگا را امتحان کنید. بعضی از کشش های مدیتیشن کمک می کند استرس خود را کاهش دهید که باعث کاهش حالت تهوع نیز می شود. اما همیشه لازم است قبل اینکه روش خارج از روتینی را امتحان کنید با پزشک خود مشورت کنید.

منبع: سرسره

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.