۲۰۰۳۰۷
۱۶۵۴
۱۶۵۴

تیروئید در دوران بارداری، خطرات آن

تیروئید می تواند به راحتی با استفاده از داروهای مناسب و هورمونی، در زندگی روزمره به کار گرفته و مصرف شود.

تیروئید برای زنان باردار و نوزادان خطرناک است. در بیشتر موارد، تیروئید می تواند به راحتی با استفاده از داروهای مناسب و هورمونی، در زندگی روزمره به کار گرفته و مصرف شود. با این حال، خطر ابتلا به مشکلات هورمونی در طول بارداری بسیار مشهود است. طبق تحقیقات انجام شده توسط محققین و مجله انجمن غدد درون ریز و متابولیسم بالینی نشان می دهد که زنان، با کم کاری تیروئید و پرکاری تیروئید در هر دو حالت در معرض خطر هستند. محققان دریافتند که با استفاده از داده های کنسرسیوم کار ایمنی در ۲۲۳،۵۱۲ بارداری تک فرزندی، این شرایط می تواند خطر ابتلا به زایمان زودرس، زایمان دیر و سقط جنین را افزایش دهد. زنان برای داشتن دوران بارداری سالم، به سطح مناسبی از هورمون های تیروئید نیاز دارند، بنابراین بسیار مهم است که مادران احتمال ابتلا به بیماری تیروئید را با دقت، کنترل و برسسی کنند. در بیش از ۴ درصد از بارداری ها مادران دچار تیروئید کم کار یا پر کار می شوند. در این شرایط مادران باید هرچه سریع تر به پزشک مراجعه کنند و تحت نظر باشند. هر ساله، در ایالات متحده، بیش از ۸۰،۰۰۰ خانم باردار، بیماری تیروئید دارند. این خانم ها در معرض، خطر ابتلا به پیامدهای بارداری جدی قرار دارند. این پیامد ها شامل فشار خون بالا و زایمان زودرس می باشد. آنها همچنین دارای میزان بالاتری ااز خستگی و مشکلات بارداری هستند.

میزان هورمون تیروئید در دوران بارداری
به طور طبیعی، زنان در دوران بارداری نیاز به افزایش هورمون های تیروئید دارند و بسیاری از افرادی که از لووتیروکسین یا هورمون مصنوعی استفاده می کنند، نیاز به افزایش دوز این مواد، در اوایل بارداری دارند. با این حال، این تغییرات هورمونی می تواند منجر به کم کاری تیروئید شود. محققان دریافتند که ۶۰ درصد از زنان تحت درمان با لووتیروکسین، سطح تیروتروپین، هورمون تحریک کننده تیروئید آن ها بالا بوده است. این مساله نشان می دهد، تنظیمات میزان مصرف این مواد برای جلوگیری از ابتلا به بیماری تیروئید، برای زنان باردار، بسیار حائز اهمیت است. براساس این مطالعه، میزان کم تیروئیدیسم در دوران بارداری، با افزایش خطر سقط جنین، مرگ و میر، فشار خون بالا، زایمان زودرس و نارسایی قلبی مادران همراه است.

تحقیقات پزشکی
تحقیقات بیشتری باید انجام شود تا روند درمان اختلالات تیروئید بهبود یابد. اگرچه ما اطلاعات کاملی در مورد درمان تیروئید در دوران بارداری نداریم، اما همین مقدار از اطلاعات نیاز به مدیریت بهتری دارد، زیرا این بیماری در حین بارداری می تواند اثرات نا مطلوبی روی مادر و جنین بگذارد و تنها راه پیشگیری از این اتفاقات، کنترل و مدیریت این مسئله است. تحقیقاتی در حال انجام است که آیا مادرانی که دچار پرکاری یا کم کاری تیروئید در دوران بارداری خود می شوند می توانند جلوی خطرات احتمالی را بگیرند یا خیر.

مواردی که باید بدانید
زنان مبتلا به بیماری تیروئید بهتر است از بارداری فعلی خود صرف نظر کنند و پس از بهبودی و تحت نظر پزشک بودن دوباره اقدام به بارداری کنند. زنانی که در حین بارداری دچار بیماری تیروئید شده اند، عوارض زایمان بیشتری را نسبت به زنان بدون بیماری تیروئید تجربه خواهند کرد. برای شناسایی راه هایی برای کاهش خطر، تحقیقات بیشتری لازم است و نظارت دقیق بر عملکرد تیروئید در طول حاملگی ممکن است عاملی مفید در این رابطه باشد. اطلاعاتی در مورد اختلال عملکرد تیروئید در دوران بارداری نیز، در دستورالعمل های بالینی عملکرد انجمن اندوکرین موجود است. با رعایت کردن یک سری نکات و تحت نظر پزشک بودن، می توانید تیروئید را کنترل کنید و همیشه آن را تحت نظر بگیرید و اگر پزشک تشخیص داد که می توانید بدون مشکل باردار شوید اقدام به این کار بکنید و در حین بارداری نیز تحت مراقبت های ویژه باشید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.