۲۱۵۴۰۵
۷۹۷۷
۷۹۷۷

خوردن آویشن در بارداری، چه خطراتی دارد؟

آویشن گیاهی معطر است که طبیعتی خشک و گرم دارد که در کشور ما به صورت جوشانده، دمنوش و خشک شده از آن استفاده می کنند.

آویشن یکی از انواع گیاهان کوهستانی می باشد که تنوع زیادی دارد و معمولا به منظور طعم دار کردن غذا ها از آن به عنوان ادویه استفاده می کنند و از فواید زیادی بهره مند است اما مصرف آویشن در بارداری خطراتی را به وجود می آورد.
آویشن گیاهی معطر می باشد که طبیعتی خشک و گرم دارد که در کشو ما به صورت جوشانده، دمنوش و خشک شده از آن استفاده می کنند و در کشورهای دیگر علاوه بر پودر، تازه آویشن به صورت سبزی در غذا ها استفاده می شود اما زنان باردار باید از مصرف آن پرهیز نمایید، در ادامه مطلب شما را با عوارض خوردن آویشن در بارداری آشنا خواهیم کرد.
همانطور که خوردن هلیله سیاه در بارداری، خوردن قهوه در بارداری و مصرف سیاه دانه در بارداری فواید و عوارضی دارد مصرف آویشن در بارداری نیز خطراتی را به همراه دارد که در این مقاله با عوارض آن آشنا خواهید شد.
آویشن کاربرد فراوانی دارد و از آن در صنایع دارویی، غذایی، بهداشتی و آرایشی استفاده می شود همچنین در زمینه سلامت نیز از خواص فوق العاده ای بهره مند است که عبارتند از :
- تقویت معده
- تقویت نیروی جنسی
- ضد عفونی کننده
- خرد کردن سنگ مثانه
- ضدنفخ و ریزش مو
- کاهش درد سیاتیک و درد های مفصلی
- دل پیچه
- تسکین درد رحم
- ایجاد نشاط
- کوفتگی عضلات
اما با توجه به داشتن خواص دمنوش آویشن مصرف آن در دوران بارداری باعث سقط جنین می شود بنابراین خانم های باردار باید از مصرف آن پرهیز نمایند و همچنین این گیاه دارای ماده ای به نام تیمول می باشد که کمی سمی است به همین دلیل زیاده روی در مصرف آویشن خطراتی را به وجود می آورد.

خطر سقط جنین با مصرف آویشن
پایان دادن بارداری در هر مرحله که زندگی نوزاد در جریان است سقط جنین گفته می شود و از دید پرشکی پایان یافتن بارداری به وسیله جراحی یا خارج کردن جنین یا رویال از رحم می باشد، سقط جنین یا به شکل خود به خود رخ می دهد که به آن سقط جنین غیر عمدی گفته می شود و یا می تواند به صورت عمد باشد و در حقیقت از جمله زمان هایی که از مصرف داروهای گیاهی باید به صورت خود سرانه پرهیز کرد دوران بارداری می باشد که حتما باید با مشورت پزشک گیاهان دارویی را مصرف کنید.
به منظور بهره مندی از خواص دارویی گیاهان بهتر است در ابتدا از فواید، ترکیب شیمیایی آن گیاه و همچنین عوارض جانبی آن اطلاعات کافی داشته باشید و باید همیشه در استفاده از آن ها با احتیاط عمل کنید.
به طور کلی می توان گفت گیاه آویشن علاوه بر خواص فوق العاده ای که دارد به دلیل سقط جنین باید از مصرف آن در دوران حاملگی خودداری کنید اما مصرف عسل آویشن در دوران حاملگی خطری را به وجود نخواهد آورد، به طور کلی می توان گفت زیاده روی در تمامی خوراکی ها به خصوص گیاهان دارویی و دمنوش ها در دوران حاملگی ممنوع می باشد.

منبع: آرگا

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.