۴۶۱۴۸
۴۱۶۷
۴۱۶۷

انتخاب نام فرزند، تاثیر جالب رسانه

عوامل محیطی از جمله برنامه‌های تلویزیونی وسریال‌ها در فرهنگ نامگذاری تاثیر بسیار زیادی دارند،مثلا بعد از پخش سریال ستایش، در سال های گذشته این نام هم در صدر نامگذاری‌ها قرار گرفت.

تبیان: از گذشته های دور در کشور ما عامل تاثیرگذار در نامگذاری کودکان، اعتقادات مذهبی و محبت ایرانیان نسبت به اهل بیت است و این عامل در گذر ایام همچنان بیشترین تاثیرگذاری را در انتخاب نام نوزادان ایرانی به خود اختصاص می دهد.
انتخاب نام فرزند، تاثیر جالب رسانه
علی اکبر محزون، مدیر کل دفتر آمار، اطلاعات جمعیتی و مهاجرت سازمان ثبت احوال در این خصوص می گوید: از زمان آغاز ثبت مشخصات نوزادان در سازمان ثبت احوال تاکنون، همیشه اسامی انبیا، اولیا و اهل بیت علیهم السلام در اولویت بوده اند به طوریکه اولین زنی که درسال 1297 شناسنامه گرفت نامش فاطمه ایرانی بود والان هم فاطمه و زهرا نخستین نامهایی هستند که والدین برای فرزند دخترشان انتخاب می کنند.
به گفته علی اکبر محزون،محمد هم رتبه اول را در میان نامهای پسران به خود اختصاص می دهد و بعد از نام محمد، نام علی و ترکیبات آن مانند امیر علی هستند.
به گفته مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی و مهاجرت سازمان ثبت احوال در سال 90 نیز اسامی امیر علی، ابوالفضل، امیر حسین،علی و محمد پنج نام اول را در میان پسران و اسامی فاطمه، زهرا و ستایش نیز سه نام اول را در میان دختران به خود اختصاص داده اند.
اما جالب است بدانید که سریالهای تلویزیونی هم در نام گذاری بی تاثیر نیستند. بعد از اعتقادات مذهبی و علایق مردم به ائمه علیهم السلام، عوامل محیطی از جمله برنامه های تلویزیونی و سریالها در فرهنگ نامگذاری تاثیر بسیار زیادی دارند، مثلا بعد از پخش سریال ستایش ، در سال های گذشته این نام هم در صدر نامگذاری‌ها قرار گرفت و همین اتفاق برای نام هستی هم افتاد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.