۷۶۶۷۵
۳۶۴۷
۳۶۴۷

پره اکلامپسی در دوران بارداری، چرا بروز می‌دهد؟

پرفشاری خون خانم‌های باردار یک مشکل جدی جهانی است که سالانه ۱۳ میلیون خانم به آن دچار می‌شوند.

پره‌اکلامپسی یک عارضه مهلک دوران بارداری است که بر اساس مقاله‌ی منتشر شده در ژورنال AAGBI ممکن است به سبب مشکلات مربوط به اکسیژن رسانی به جنین در حال رشد ایجاد شود.

پروفسور آلیشا دنیس از نویسندگان مقاله‌ معتقد است که باید نام این عارضه را تغییر داد تا خانم‌ها آگاهی بیشتری از خطرات آن داشته باشند: در صورتی که به جای نام قدیمی پره‌اکلامپسی از فشار خون بالای ناشی از بارداری استفاده کنیم، می‌توانیم خانم‌ها را از این عارضه بهتر و بیشتر مطلع کنیم.

پره اکلامپسی در دوران بارداری، چرا بروز می‌دهد؟

پرفشاری خون خانم‌های باردار یک مشکل جدی جهانی است که سالانه ۱۳ میلیون خانم به آن دچار می‌شوند. دکتر دنیس توضیح می‌دهد: در ۵۰ سال گذشته آمار پره‌اکلامپسی کاهشی نداشته است. ما در تلاش هستیم به یک نظریه واحد برسیم که دلیل دچار شدن این همه خانم باردار به این عارضه را توضیح دهد.

پروفسور دنیس این مقاله را به کمک دکتر«جولیان کاسترو» نوشت. این دو معتقدند آنانی که می‌توانند اکسیژن لازم برای تغییرات متابولیکی مورد نیاز جنین را فراهم کنند و این وضعیت را حفظ نمایند، بارداری بدون خطری را پشت سر خواهند گذاشت. اما اگر قابلیت فراهم نمودن اکسیژن به جنین کاهش یابد، بارداری می‌تواند جان مادر و فرزند را تهدید کند.

نظریه جدید آن‌ها درباره‌ی پره‌اکلامپسی باور فعلی مبنی بر اینکه یک مشکل مربوط به جفت مسبب به وجود آمدن پره‌اکلامپسی است را تغییر می‌دهد. این دو متخصص همچنین این دیدگاه که پره‌اکلامپسی ناشی از تولید یک ماده‌ی ناشناخته توسط جفت است را نیز به چالش می‌کشند. بر اساس نظریه آن‌ها شرایط گوناگونی که منشاء آن‌ها می‌تواند مادر، جفت یا فرزند باشد منجر به کمبود اکسیژن رسانی به فرزند می‌شوند.

در نتیجه بدن مادر تلاش می‌کند اکسیژن بیشتری به فرزند برساند تا به رشد او کمک کند، اما این امر موجب افزایش فشار خون خود او شده و به بدن او آسیب می‌رساند.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.