۸۸۶۱۷
۸۳۰۱
۸۳۰۱

چاقی مفرط در بارداری

اگر شما اضافه وزن دارید، به عادات غذایی خود قبل از حاملگی توجه کنید.

اگر شما اضافه وزن دارید، به عادات غذایی خود قبل از حاملگی توجه کنید. مشخص کنید که به چه چیزی نیاز دارید تا مصرف غذایی سالم را برای خود و کودک‌تان تأمین کنید .


مطالعات نشان داده است که زنان چاق در ریسک بالاتری برای فشارخون بالا ، زایمان سزارین، پره‏اکلامپسی ، دیابت حاملگی و ماکروزومی جنین طی حاملگی هستند تا زنانی که وزن طبیعی ‏ای را در زمان حامله شدن دارند .

براساس گفته محققان، ممکن است برای زنان چاق مفید باشد که برنامه کاهش وزنی را قبل از تلاش برای باردار شدن شروع کنند تا به کاهش عوارض طی بارداری کمک کند .

به‏ علاوه، مطالعات اخیر نشان داده است که زنان چاقی که غذاهای پر قند مانند نان، نوشابه، کیک، شکلات، شیرینی و نوشیدنی‌های غیرالکلی را نزدیک زمان لقاح مصرف کرده‏‌اند در ریسک بالاتری از نظر داشتن کودکی با نقایص لوله‏ای ـ عصبی قرار دارند .

اگر جراحی بای پس ـ معدی داشته‏ اید، آگاه باشید که در ریسک حاملگی به ‏دنبال این فرایند هستید .

دلیل این امر آن است که جراحی به کاهش وزن منجر می‌شود، که ممکن است به‏ خاطر سطوح هورمونی طبیعی بیشتر، به تخمک‌گذاری منظم‌تری بیانجامد و سرانجام به حاملگی منجر شود .

احتمالاً شما باید حامله شدن خود را ۱۲ تا ۱۸ ماه پس از جراحی به تأخیر بیاندازید، چرا که در این زمان شما به سرعت دچار کاهش وزن خواهید شد و ممکن است مواد مغذی کافی در دسترس شما و کودک‌تان قرار نگیرد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.