۱۰۳۵۶۲
۳۰۷۵
۳۰۷۵

متخصص زنان برای زایمان، چگونه انتخاب کنیم؟

انتخاب متخصص زنان خوب و باتجربه برای یک زن باردار بسیار مهم است.

انتخاب متخصص زنان خوب و باتجربه برای یک زن باردار بسیار مهم است. اما اغلب زنان بدترین متخصص ممکن را در طول دوران بارداری و پس از زایمان دارند و همیشه خود را بابت این موضوع سرزنش می‌کنند. فرآیند ۹ ماهه و طولانی بارداری، خود دلیل مناسبی است که از یک متخصص مجرب برای سپری کردن دوران بارداری و تجربه یک زایمان خوب، همراه با آرامش کمک بگیرید. با این حال، اغلب زنان نمی‌توانند با پزشک خود ارتباط مناسبی برقرار کنند. بنابراین، قبل از آنکه انتخاب خود را نهایی کنید، ۱۰ سوال زیر را از متخصص مربوطه بپرسید تا مطمئن شوید فرد مناسبی را برای این کار انتخاب کرده اید. سوالات زیر رایج‌ترین پرسش‌هایی هستند که باید در معاینات قبل از زایمان از پزشک خود بپرسید.

۱. به نظر شما عمل سزارین چه عوارضی دارد؟
هیچ متخصصی به شما نخواهد گفت که با عمل سزارین موافق است. بنابراین، کمی به پرسش خود پیچ و تاب دهید تا ببینید آیا متخصص مربوطه با زایمان طبیعی و مداخلات پزشکی کمتر موافق است یا خیر. نحوه پاسخ‌دهی به این پرسش شما را تا حد زیادی با فلسفه کاری پزشک آشنا می‌کند.

۲. آیا در طول زایمان حضور دارید یا دستیاران خود را برای این کار می‌فرستید؟
شرم آور خواهد بود اگر که متخصص، زایمانِ شما را به کارکنان بی‌تجربه‌ای واگذار کند که با شما هیچ نوع حس همدلی ندارند. البته، از ۱۰ تا ۱۲ ساعت مانده به وقت زایمان نیازی به متخصص ندارید، اما حضور او می‌تواند خیال شما را تا حد زیادی راحت کند.

۳. آیا با شیردهی به نوزاد بلافاصله پس از زایمان موافقید؟
مزایای شیر مادر و در آغوش گرفتن نوزاد پس از زایمان بر کسی پوشیده نیست. اما در صورتی که زایمان از طریق سزارین انجام شود، ممکن است برخی از پزشکان و زایشگاه ها با این کار مخالفت کنند. اما ایجاد ارتباط مادر با نوزاد حتی پس از سزارین نیز ممکن است. در هر صورت، بهتر است نظر پزشک خود را در این باره جویا شوید.

۴. نظر شما درباره بانک سلول‌های بنیادی چیست؟
چه با این کار موافق باشید یا نه، بهتر است نظر پزشک خود را در این باره جویا شوید. در مورد جزئیات این کار بحث کنید و دلایل او را بپرسید. به جواب‌هایی از این دست که «برای نوزاد خوب است» قانع نشوید!

۵. به همسرم اجازه می‌دهید در طول زایمان کنارم باشد؟
پیش از پرسیدن این سوال، از همسرتان بپرسید آیا می‌تواند شرایط زایمان را تحمل کند یا خیر. در برخی از بیمارستان‌ها اجازه می‌دهند که یک عضو خانواده در اتاق زایمان حضور داشته باشد تا به مادر در طول زایمان کمک کند.

۶. اجازه می‌دهید با کارکنان اتاق عمل ملاقات کنم؟
بهتر است مطمئن شوید که آیا پزشک به شما اجازه می‌دهد با کارکنان اتاق عمل دیدار کنید یا خیر. ایجاد ارتباط مناسب با کارکنان اتاق عمل به شما آرامش و اعتماد به نفس می‌بخشد. در اغلب موارد می‌توانید در معاینات قبل از زایمان با آنها ملاقات کنید، اما اگر شانس این کار را نداشتید، از پزشک خود بخواهید آنها را به شما معرفی کند.

۷. آیا می‌توانم اتاق زایمان را ببینم؟
هر مادری باید قبل از زایمان با محیط اتاق عمل آشنا شود؛ اگر پزشک با این کار مخالف است، بیمارستان مورد نظر خود را عوض کنید.

۸. چه گزینه‌هایی برای کنترل درد وجود دارد؟
درد زایمان یکی از مهم ترین مسائلی است که باید درباره آن بحث و گفتگو کنید. در بسیاری از بیمارستان‌ها از امکاناتی مانند اپیدورال برای کاهش درد زایمان استفاده می‌شود، اما عمدتا از داروهای مسکن برای این کار کمک گرفته می‌شود. در هر صورت، بهتر است از قبل با گزینه‌های موجود آشنا شوید تا روش مورد نظر خود را انتخاب کنید.

۹. آیا با القای زایمان موافق هستید؟
بسیاری از پزشکان صرفا در شرایطی به القای زایمان می‌پردازند که یک مشکل پزشکی وجود داشته باشد. اگر پزشک معتقد است چون وقت زایمانتان سر رسیده، باید به القای زایمان بپردازد، بهتر است با یک پزشک دیگر هم مشورت کنید. به تعویق انداختن زمان زایمان به مدت ۱ تا ۲ روز مشکل خاصی ندارد و یک امر طبیعی است.

۱۰. آیا خدمات شما تحت پوشش بیمه قرار دارند؟
مسائل مالی نیز یکی از جنبه‌های مهم زایمان هستند که نمی‌توان آنها را نادیده گرفت. بنابراین، از نوع خدمات، هزینه‌ها و پوشش بیمه مطمئن شوید و بر اساس آن برنامه ریزی کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.