۱۳۷۳۰۹
۳۲۵۶
۳۲۵۶

داروهای ممنوعه در شیردهی، اثرات مضر

بزرگ‌ترین تفاوت میان زنان و مردان مبتلا به اختلال دوقطبی، تاثیری است که این بیماری بر مسائل مربوط به باروری زنان مانند زایمان به‌جا می‌گذارد.

بزرگ‌ترین تفاوت میان زنان و مردان مبتلا به اختلال دوقطبی، تاثیری است که این بیماری بر مسائل مربوط به باروری زنان مانند زایمان به‌جا می‌گذارد. مسائل مهمی مانند قاعدگی، بارداری، شیردهی و یائسگی، همگی روی اختلال دوقطبی تاثیرگذار هستند و حتی نحوه درمان این بیماری را هم تحت تاثیر خودشان قرار می‌دهند.
شیردهی
بعضی از داروهایی که برای درمان اختلال دوقطبی تجویز می‌شوند،‌ در صورت مصرف همزمان با دوره شیردهی، می‌توانند اثرات مضری را به همراه داشته باشند. مصرف لیتیوم، نوعی پایدارکننده خلق‌وخو، در دوره شیردهی می‌تواند زنان را با چنین مشکلاتی روبه‌رو کند: بی‌حالی، هایپوتونی (اختلال در عملکرد ماهیچه‌های بدن که باعث ایجاد ضعف می‌شود)، هایپوترمی (افت دمای بدن)، سیانوز (کبودی پوست) و تغییرات در فعالیت الکتریکی قلب. شیردهی ممکن است که خواب زنان را مختل کند و همین وضعیت می‌تواند به تحریک نوسانات خلق‌وخویی شدید منجر شود.
کارهایی مانند کمک گرفتن از پرستاران برای شیردهی به نوزاد یا آماده‌سازی شیر از قبل برای تغذیه شبانه نوزاد (یعنی مادر قبل از خوابیدن، شیر خود را بدوشد و در یخچال نگه‌داری کند تا سایر اعضای خانواده مانند پدر نوزاد بتوانند این شیر را در نیمه‌شب و بدون نیاز به بیدار کردن مادر، به نوزاد شیرخوار بدهند)، می‌تواند به مادران مبتلا به اختلال دوقطبی کمک کند تا خواب کافی و با کیفیتی داشته باشند.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.