۱۴۵۴۳۱
۶۱۰۳
۶۱۰۳

شیرخوردن طولانی نوزاد، چه باید کرد؟

مادران در دوران شیردهی مهمترین و سخت ترین مرحله دوران مادری را می گذرانند.

تغذیه با شیر ریسک کودک شما برای سندرم مرگ ناگهانی نوزاد (SIDS) و بسیاری انواع عفونت ها و آلرژی ها را پایین می آورد. شیر سینه ممکن است به حفاظت از کودک برابر بعضی مشکلات سلامتی مثل اگزما, چاقی, آسم و دیابت کمک کند. تغذیه با شیر مادر مزیت هایی برای شما هم دارد. شما ممکن است از بارداری و زایمان زودتر بهبود پیدا کنید اگر شیر مادر بدهید. همینطور شما ریسک خود برای مشکلات سلامتی معین مثل سرطان سینه را کاهش می دهید.

زمانی که نوزاد نمی خواهد سینه خوردن دست بکشد چه باید کرد؟
گاهی مادر می خواهد که تغذیه شیر مادر را متوقف کند اما کودک او علائم تمایل برای ادامه شیر دهی را نشان می دهد. اگر ممکن است تغذیه با شیر مادر را اندکی بیشتر ادامه دهید. اگر ممکن نیست, پیشنهادات زیر می تواند به شما کمک کند:
شیر مادر پمپ شده از سینه شما، شیر خشک یا شیر گاو (اگر کودک شما بیش از ۱۲ ماه دارد) را در فنجان یا شیشه شیر قبل از شیر دهی با سینه یا بین وعده های شیر دهی با سینه پیشنهاد کنید. به آرامی مقدار را در فنجان یا بطری افزایش دهید. اگر ممکن است از فرد دیگری بخواهید که با شیشه شیر یا بطری به کودک شما غذا دهد. اگر کودک سر پستانک شیشه شیر را در اولین بار تلاش برای تغذیه با شیشه شیر بیرون می زند, به تلاش ادامه دهید. با انواع مختلف سر پستانک آزمایش کنید. اغلب مدتی طول می کشد تا کودک تغذیه شده با شیر مادر به سر پستانک مصنوعی عادت کند. یا ممکن است زمان استفاده از فنجان رسیده باشد.
اگر کودک شما ناگهان نمی خواهد شیر بخورد زمانی که شما از شیر گرفتن را به صورت تدریجی امتحان می کنید برای راحتی سینه های خود را بدوشید. شیر کمتری از سینه های خود در هر روز بدوشید. اگر کودک از شیر گرفته شده شما دوباره می خواهد شیر بخورد سعی کنید به او توجه بیشتری کنید و او را بیشتر بغل کنید به جای اینکه به سراغ راه قدیمی تغذیه بروید.
منبع: نسخه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.