۱۵۴۲۴۱
۱ نظر
۳۹۷۵
۱ نظر
۳۹۷۵

سخت شدن زایمان، زود بستری شدن

خارج شدن جنین از طریق باز شدن آهسته و خود به خودی دهانه رحم و پایین آمدن (نزول )تدریجی و نرم نرم سر جنین در کانال زایمان ( واژن مادر ) صورت می گیرد.

زایمان طبیعی : در واقع خروج جنین،جفت و کیسه آب از فضای رحم بطور خودبه خود و فیزیولوژیک است.
خارج شدن جنین از طریق باز شدن آهسته و خود به خودی دهانه رحم و پایین آمدن (نزول )تدریجی و نرم نرم سر جنین در کانال زایمان ( واژن مادر ) صورت می گیرد.
کانال زایمان (واژن) همان راه و مسیر طبیعی آفرینش است که خالق ما انسان ها قرن هاست باهدف خلقت بشر با اعجاز و زیبایی در بدن زن تعبیه کرده است. لذا زن باید برای خروج جنین و تولد نوزاد به لخاظ بدنی و روانی کاملا آماده باشد جنین و مادر دو عضو مجزا نیستند درحقیقت مادر و جنین صددرصد بهم متصل و مرتبط هستند. و مسیر تولد نوزاد یک کانال بدون جان نیست که ما بعنوان عامل زایمان هر زمان و هرطور که دستور دادیم و خواستیم بتوانیم باهاش رفتار کنیم.
تحقیقات علمی نشان می دهد که هرگونه دخالت بشر بعنوان پزشک، ماما یا مراقب زایو در مورد زمان، مکان یا محدود کردن آزادی زایو موجب سخت شدن زایمان و برهم خوردن روند طبیعی زایمان می شود.

۱- اولین عامل سخت شدن زایمان بستری کردن زایو قبل از باز شدن دهانه رحم به میزان ۴ سانت می باشد.
در خانم باردار طبیعی هیچ دلیل برای زود بستری شدن وجود ندارد.

۲- دومین عامل تنهایی و زایو و برخورد دستوری خشک و حتی قهرامیز ماما و پزشک است و عدم شناخت و اعتماد بین زایو و عامل زایمان است.

۳- سومین اقدام بستری کردن زایو در تخت یا اجازه بهش داده نشود که آزادانه تحرک داشته باشد.
خیلی مهم است زود بستری کردن، تنهایی و اجبار زایو به قرار گیری به ماندن در وضعیت خاصی موجب سخت شدن زایمان می شود.

۴- هم چنین تجویز دارو برای شدت بخشیدن انقباضات رحمی و افزایش دردها همراه با اجبار زن به ماندن در یک وضعیت خاص در تخت زایشگاه ..همه موجب افزایش درد، ترس، ناراحتی و استرس مادر باردار طی زایمان می تواند می شود و بر مدت و روند زایمان طبیعی و تجارب مادران از تولد نوزادش بسیار اثر منفی دارد.
تحقیقات مامایی در سراسر جهان نشان داده است این اقدامات که در گذشته بطور شایع در بخش های زایمان "در بسته" روی زایو های به طور دسته جمعی انجام می شده صرفا موجب سخت شدن زایمان و تجارب دردناک و استرس زا و بد و خاطرات منفی از زایمان طبیعی می شود که متاسفانه هنوز شاهدیم علی رغم طرح تحول سلامت و پروتکل های جدید زایمانی جز لاینفک مراقبت های سنتی در بخش زایمان برخی از بیمارستان های دولتی و خصوصی ما می باشد.
در واقع این زایمانی طبیعی نیست که سخت است بلکه کنترل های غیر علمی ما و دخالت بی مورد در یک پدیده طبیعی است که موجب سختی ان شده است.
اغلب یا همه ما دیده و شنیده ایم که در گذشته ای نه چندان دور بسیاری از زنها به راحتی در خانه و ماشین حتی وسایل نقلیه عمومی زایمان می کردند.
زیرا در جامعه به پدیده بارداری و زایمان خیلی عادی و طبیعی نگاه میشد. زن و همسرش استرس زیادی نداشتند و خیلی مواقع دردهای طبیعی زایمان خود به خود بدون توجه و حساسیت زن شروع می شده است و برخی مواقع تا خانم بخواهد خودش را به جایی برساند بچه از کانال طبیعی مادر سر می خورد و خارج میشده است!!!
آنچه موجب سخت شدن زایمان ها شده است مداخله بیش از حد کادر پزشکی و بیمارستانی در این روند طبیعی می باشد
این اقدامات به بهانه مراقبت از مادر باردار انجام می شود. تمام بارداری ها بعنوان بیماری درمان می شود گویی فراموش شده است که بارداری و تولد نوزاد یک عملکرد طبیعی بدن زن در طول خلقت بشر بوده و هست.
فراموش شده است که ما صرفا باید مراقبت کنیم نه دخالت یعنی حضور داشته باشیم تا مواردی که مشکل دار است شناخته شود.
این مسایل یکی از مهمترین عواملی است باعث سخت شدن زایمان طبیعی و کسب تجارب منفی زنان شده است در نتیجه این اقدامات مداخله ای غیر علمی، شیوع اپیدمی ترس و اضطراب و انتقال خاطرات منفی مادران و ترس به زنان و دختران دیگر سبب شده است که به سوی روش دیگری متمایل بشوند و انتخابی جز جراحی سزارین سر راهشان اغلب نبوده است. در واقع انزجار زنها از زیامان با زور و فشار و مداخله بی مورد است نه زایمان طبیعی و خود به خودی مطابق خواست خالق ما.
مادران باردار عزیز با شرکت در کلاس های بارداری ما زمان و اقدامات صحصیح مراجعه برای زایمان و روش های مناسب قرار گرفتن در اتاق زایمان را عملا خواهید اموخت و به آسان شدن زایمان و تولد ایمن نوزاد دلبند خود کمک بسیار زیادی خواهید کرد

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

نظر کاربران

  • ش.حسینی
    درباره سخت شدن زایمان، زود بستری شدن

    کاملا قبول دارم

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.