۱۷۲۴۳۶
۱۶۸۶
۱۶۸۶

دلایل اصلی زایمان زودرس، خانم های باردار بخوانند

بعضی وقتا علی رغم همه مراقبت ها ممکنه که نوزاد قبل از زمان مناسب (یعنی هفته ۳۷ام) به دنیا بیاد که در واقع زایمان زودرس رخ داده.

مادر شدن یه موهبت الهیه که نصیب زنان میشه که لحظه لحظه اش براشون ارزشمنده. این فقط زنان هستن که میتونن یه زندگی دیگه رو درون بدن خوشون پرورش بدن. اما این موضوع همیشه همراه با ریسک و خطره. بعضی وقتا علی رغم همه مراقبت ها ممکنه که نوزاد قبل از زمان مناسب (یعنی هفته ۳۷ام) به دنیا بیاد که در واقع زایمان زودرس رخ داده. گاهی اوقات بچه های زودرس دچار بیماری های جدی هستن یا بعدا دچار میشن.

سابقه سقط جنین عمدی یا غیر عمدی ممکنه از دلایل زایمان زودرس باشه
خطر سقط جنین در بارداری دوم شما در صورتی که بچه اول خودتون رو سقط (عمدی یا غیرعمد) کرده باشین، افزایش پیدا میکنه. در چنین موردی تمام توصیه ها و دستورالعمل هایی پزشکتون رو انجام بدین تا سلامتی خودتون و بچتون رو تضمین کنین. دقت کنین که حتما بین دو بارداری شما فاصله مناسب باشه یعنی برای بارداری دوم باید حداقل یه سال از سقط جنین شما گذشته باشه.

بارداری در سن کم یا بالا از دلایل زایمان زودرس
باردار شدن در سنین کم یا بالا خطر زایمان زودرس رو افزایش میده. بارداری برای زنان در سن ۱۴ تا ۱۹ سالگی و زنان در سن ۳۵ تا ۴۰ سالگی میتونه منجر به زایمان زودرس بشه. زنان در محدوده سنی بالاتر معمولا دچار مشکلاتی مثل دیابت و فشار خون بالا میشن که میتونه خطرساز باشه و بدن زنان در محدوده سنی کمتر هم هنوز به اندازه کافی برای پرورش جنین رشد نکرده.

داشتن چند قلو در بارداری اول:
معمولا برای زن و شوهرها خیلی هیجان انگیزه که چندقلو داشته باشن. طول دوره حاملگی وقتی که مادر بیشتر از یه بچه تو شکم داشته باشه کاهش پیدا میکنه. در چنین شرایطی باید به صورت مرتب به پزشک خودتون مراجعه کنین تا مطمئن بشین که حال خودتون و بچه هاتون خوبه.

بارداری های پشت سر هم:
زن و شوهرها نباید پشت سر هم اقدام به بچه آوری کنن. این کار میتونه دلیلی برای فرزندان زودرس باشه. سلامت مادر بعد از هر بارداری به صورت زیادی دستخوش تلاطم میشه که مادر رو محتاج به استراحت کافی و رژیم غذایی مناسب میکنه. زایمان های پشت سرهم زندگی بچه رو با خطر مواجه میکنه. در صورت وجود زایمان های پشت سرهم مواد مغذی مورد نیاز بدن از بین میرن و خطر ابتلا به بیماری افزایش پیدا میکنه. بنابراین بهتره که برای زایمان بعدی و فرزند بعدیتون حداقل ۱۸ ماه صبر کنین.

استرس زیاد در دوران بارداری باعث زایمان زودرس
در دنیای سریع فعلی استرس چیزی هست که نمیشه از اون فاصله گرفت. استرس در طول دوران بارداری به هیچ عنوان مطلوب نیست. چه اوضاع بر وفق مراد باشه یا نه، استرس در طول دوران حاملگی همیشه همراه مادره و همین شانس زایمان زودرس رو بیشتر میکنه.

سابقه زایمان زودرس در خانواده:
وجود سابقه زایمان زودرس در خانواده میتونه دلیلی برای زایمان پیش از موعد شما باشه. اگر شما خودتون زودتر از موعد به دنیا اومدین، احتمال داره که بچه شما هم زودتر از موعد به دنیا بیاد. سابقه خانوادگی و وراثت نقش مهمی رو در تعیین اینکه آیا نسل آینده هم دچار این موضوع میشن، بازی میکنن.

سیگار کشیدن و مصرف الکل از دلایل زایمان زودرس
زنی که به صورت مرتب سیگار میکشه یا الکل مصرف میکنه قطعا شانس زایمان زودرس رو داره. انجام این کارها حتی قبل از بارداری هم به هیچ عنوان خوب نیست. این رفتارها در زمان بارداری باید به طور کامل کنار گذاشته بشن زیرا که میتونن حتی باعث مرگ بشن. این رفتارها حاملگی رو به طور کامل خطرناک میکنن.
منبع: دونفره

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.