۲۱۸۷۰۳
۲۳۴۱
۲۳۴۱

نه قدم برای شروع کسب و کار خودتان

برای تبدیل‌ شدن به یک کارآفرین موفق محدودیتی وجود ندارد. شما به یک برنامه‌ریزی قوی و پیشبرد دقیق نیاز دارید.

برای تبدیل‌شدن به یک کارآفرین موفق محدودیتی وجود ندارد. شما نباید حتما یک مدرک دانشگاهی یا یک حساب بانکی پر از پول یا حتی تجربه مدیریت کسب‌و‌کار داشته باشید. اما شما به یک برنامه‌ریزی قوی و پیشبرد دقیق نیاز دارید.
اگر شما به کارآفرینی علاقه دارید، نکات کلیدی وجود دارند که باید درنظر بگیرید خصوصا اگر بار اولی است که به دنبال عملی‌کردن ایده خود هستید.

1. خود ارزیابی
در ابتدایی‌ترین گام از سوال اساسی شروع کنید: چرا می‌خواهید یک کسب و کار را شروع کنید؟ سعی کنید جواب مسئله را به سمت کار مورد علاقه‌تان متمایل کنید. این را در نظر بگیرید که اگر به کاری علاقه ندارید و آن را شروع کنید، پس از مدتی دچار خستگی و فرسایش می‌شوید.
با توجه به نوع کار منابع مالی خویش را نیز درنظر داشته باشید. به عنوان مثال با سرمایه اندک نمی‌توانید شرکت طراحی داخلی خود را تاسیس کنید منتها می‌توانید با این سرمایه مهارت‌های خود را افزایش دهید تا به ابتدا به شهرت دست یافته سپس به فکر کارآفرینی باشید.

2. ایده‌ تجاری بپرورانید
سعی کنید با درک شرایط جامعه و نیازهای مردم به یک تحلیل نسبی وضعیت برسید. سپس می‌توانید سوالات زیر را از خود بپرسید.
تمرکز تکنولوژی در گام بعدی چه است؟ اشکالات این مرحله دستگاه‌های موجود چیست؟
با مهارت‌های من در چه زمینه‌ای می‌توانم نوآوری کنم؟ راه‌های ارزان و سریع جواب مسائل چگونه می‌تواند باشد؟
پاسخ به هریک از پرسش‌های بالا می‌تواند هزاران ایده را در ذهن شما بپروراند که آن را گسترش دهید.

نه قدم برای شروع کسب و کار خودتان
3. تحلیل بازار
در صورتی که قصد ورود به حوزه‌ای را دارید که قبلا در آن کار انجام شده است حتما این سوال را از خود بپرسید. آیا لازم است شما هم وارد آن تجارت شوید و چرا؟
پاسخ به پرسش بالا منوط به مطالعه کافی و هم‌چنین درنظر گرفتن کامل منابع موجود و شناخت دقیق رقبا و وضعیت جامعه می‌باشد. به عبارتی بدون تحلیل بازار نمی‌توان وارد کسب‌و‌کاری شد. محصول شما باید برتری نسبت به محصول دیگران داشته باشد که پاسخ‌گوی نیازهایی از جامعه باشد که برآورده نشده است.

4. بازخورد بگیرید
با اطرافیان و دوستان خود منطقی درباره ایده‌تان صحبت کنید و سعی کنید از آن‌ها مشورت بگیرید. ممکن است برخی از آشنایانتان تجربه‌هایی داشته باشند که فکرش را هم نمی‌کنید! ذکر این نکته ضروری است که شاید بعضی‌ها ایده‌تان را به سخره بگیرند یا با جدیت با شما برخورد نکنند. در این مواقع درنظر گرفتن نکات زیر ضروری است:
۱. از شنیدن تمسخر نترسید. خیلی از دوستانتان قدرت درک شما را ندارند.
۲. با گفتن کلماتی مانند "متشکرم" به آن‌ها بفهمانید نظرشان مهم است.
۳. سعی کنید نظرات دقیق‌تر را از بقیه جدا کنید.
۴. برای جواب دیگران دلیل بخواهید و سوال بپرسید.
۵. در هرمرحله نظرخواهی به دنبال بهبود ایده خود باشید.

5. رسمی‌سازی را درنظر بگیرید
همانطور که می‌دانید برای ثبت کردن یک شرکت یا موسسه کارهای اداری از قبیل مالیات، بیمه و... لازم است. لذا سعی کنید با این روند و نیز هزینه‌های اولیه ثبت آشنا شوید. حتی ممکن است به مشورت با وکیل نیازمند شوید.

6. جزئیات کسب‌ و‌ کار خود را بنویسید
تک تک مراحل شروع به تولید محصول یا طراحی خدمت را به دقت برنامه‌ریزی کرده و بنویسید. ابتدا برای آن نامی مناسب انتخاب کنید. سپس خلاصه عملیات اجرایی خود را نوشته و از پیچیده کردن روند در این مرحله خودداری نمائید. پس از آن بازار هدف را درنظر گرفته و استراتژی خود را تعیین نمائید. شناخت رقبا در این مرحله از ضروریات ناگزیر است. پس از آنالیز این مرحله، محصول یا خدمت خود را ارتقا داده و برنامه مدیریتی مجموعه خود را بپرورانید. در همه مراحل منابع مالی خود را درنظر بگیرید.

7. درنظرگرفتن سرمایه موجود
از مهم‌ترین قسمت‌هایی که باید درنظر بگیرید تحلیل دقیق تک تک مراحل تولید از جنبه مالی است. چه از نظر خرید دستگاه، نیروی انسانی یا هزینه ثبت اداری و رسمی‌سازی محصول و هم‌چنین برآیند میزان فروش در شروع تولید و چگونگی نحوه تخصیص هزینه‌ها به بخش‌های مختلف مجموعه. اگر این مرحله به خوبی انجام نشود، کسب‌و‌کار رشد نمی‌کند و در همان مراحل اولیه شکست می‌خورد.

۸. تیم خود را آماده کنید
با توجه به جزئیات مراحلی که نوشتید، به دنبال نیروی کار درست و مسئولیت‌پذیر برای انجام هرمرحله بگردید و در این کار از مشورت افراد باتجربه و آشنایانتان نیز کمک بگیرید. پس از اندکی نیز مکانی مستقل برای برای جمع‌آوری تیم و شروع کار درنظر بگیرید.

نه قدم برای شروع کسب و کار خودتان
9. از تکنیک‌های فروش غافل نشوید
پس از دفعات اولیه تولید حتما از ترفندهای رشد فروش مانند تخفیف‌های پله‌ای یا تخفیف بالا به ازای معرفی چند مشتری، غافل نشوید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.