۲۴۵۹۱۸
اگر شما هم ترس از پرواز دارید بخوانید

تفاوت بین اضطراب پرواز و فوبیای پرواز چیست؟

تفاوت بین اضطراب پرواز و فوبیای پرواز چیست؟

هنگامی که حوادث سفر هوایی مانند برخورد مرگبار در هوا در نزدیکی واشنگتن دی سی رخ می دهد، عواقب آن می تواند بسیار فراتر از آنهایی باشد که مستقیماً تحت تأثیر این تراژدی قرار گرفته اند. همچنین می‌تواند باعث ایجاد یا افزایش ترس افراد از پرواز شود که به آن هوافوبیا یا آویووفوبیا می‌گویند.

هنگامی که حوادث سفر هوایی مانند برخورد مرگبار در هوا در نزدیکی واشنگتن دی سی رخ می دهد، عواقب آن می تواند بسیار فراتر از آنهایی باشد که مستقیماً تحت تأثیر این تراژدی قرار گرفته اند. همچنین می‌تواند باعث ایجاد یا افزایش ترس افراد از پرواز شود که به آن هوافوبیا یا آویووفوبیا می‌گویند.

دکتر گیل سالتز روانشناس می گوید: اضطراب پرواز فقط اضطراب پرواز است. اما از نظر تشخیصی، تعریفی از آئروفوبیا وجود دارد و افراد مبتلا مجموعه‌ای از علائم را دارند. علائم فیزیکی این ترس وجود دارد - ضربان قلب سریع، عرق کردن، لرزش، سرگیجه، حالت تهوع، تنگی نفس، درد قفسه سینه یا استفراغ. آنها علائم عاطفی دارند، بنابراین احساس وحشت و نگرانی می کنند. ممکن است علائم رفتاری وجود داشته باشد که باعث شود کسی در آخرین لحظه پرواز خود را به دلیل وحشت خود لغو کند یا تصمیم بگیرد برای جلوگیری از پرواز، ساعت‌ها سوار قطار شود. آنها ممکن است تصمیم بگیرند که به تعطیلات یا سفرهای کاری نروند و مکرراً در مورد ایمنی سفر از افراد دیگر اطمینان حاصل کنند.

این علائم ممکن است حتی یک هفته قبل از پرواز یا در هر زمانی که در هواپیما هستند رخ دهد. برای اینکه اضطراب پرواز به عنوان یک فوبی پرواز در نظر گرفته شود، باید این علائم برای شش ماه یا بیشتر وجود داشته باشد. باید به نوعی در زندگی آنها دخالت کند. افرادی که به دنبال درمان هستند معمولاً فوبیای ناتوان کننده دارند.

ترس از پرواز

سی ان ان: چه چیزی باعث آئروفوبیا می شود؟

سالتز: هیچ چیز باعث ایجاد فوبیا نمی شود، از جمله ترس از پرواز. اما اگر از قبل اضطراب بالایی داشته باشید، بیشتر احتمال دارد که هوافوبیا را تجربه کنید زیاد است. عامل دیگر تروما است، مانند یک تجربه بلایای طبیعی یا یک تصادف رانندگی وحشتناک - چیزی که در آن زندگی شما در خطر است. کودکانی که والدینی با ترس از پرواز دارند، می توانند آن را از آنها دریافت کنند.

سی ان ان: چه عواملی ممکن است فرد مبتلا به آئروفوبیا را نگران کند؟

سالتز: گاهی اوقات حتی به خودی خود پرواز نیست. گاهی اوقات این ترس از قرار گرفتن در یک چیز محصور در هوا و عدم توانایی در خارج شدن است. این می تواند ترس از ارتفاع، بیماری حرکتی و استفراغ، بیماری مسری یا برخاستن، فرود آمدن، رعد و برق یا تلاطم باشد. همه فکر می کنند که شما از سقوط هواپیما وحشت دارید، اما این تنها تعداد کمی از فوبیای پرواز است.

سی‌ان‌ان: چه راه‌هایی برای مقابله با آئروفوبیا مفید نیستند؟

سالتز: وقتی از پرواز اجتناب می کنید یا آن را لغو می کنید، این احساس آرامش عالی را احساس می کنید. این تسکین به مغز شما تقویت مثبت می دهد و می گوید: «این چیز خوبی بود. از خطر دوری کردم. الان احساس بهتری دارم.»

با این حال، دنیای شما کمی کوچکتر شده است و ترس شما که توسط این تقویت می شود، بزرگتر می شود. تنها کاری که نمی خواهید انجام دهید این است که از آن اجتناب کنید، و هر چقدر هم که سخت باشد، به شما کمک می کند ترس خود را کاهش دهید. همچنین از نوشیدن یا مصرف قرص های خواب آور یا سایر داروها (برای مقابله با فوبیا) خودداری کنید، مگر اینکه توسط پزشک تجویز شده باشد. این می تواند خطرناک باشد و باعث وابستگی شود، و به شما منفعت درمانی نمی دهد که خودتان را در معرض پرواز قرار دهید و در جهت بهبودی حرکت کنید.

سی ان ان: چگونه کسی می تواند ترس از پرواز را مدیریت یا بر آن غلبه کند؟

سالتز: فوبیا به طور کلی یکی از شایع ترین شرایط سلامت روان است و بسیار قابل درمان است. درمان، قرار گرفتن در معرض و پیشگیری از پاسخ است - شما باید خود را به نحوی در معرض آن موقعیت ترسناک قرار دهید و از پاسخ های معمول خود جلوگیری کنید، که فقط فوبیا را بدتر می کند. این کار (انجام می‌شود) با داشتن یک درمانگر که شما را راهنمایی کند و تمام این تکنیک‌های آرامش‌بخش و درمانی را به شما آموزش دهد تا اضطراب خود را در زمان بروز مدیریت کنید. با گذشت زمان، اساساً نسبت به این محرک ها حساسیت زدایی می کنید. درمان واقعیت مجازی با هدایت یک درمانگر نیز می تواند کمک کننده باشد.

منبع: CNN
لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند