روابط زناشویی زن و شوهر، بعد از زایمان
پدیدهای به نام «بچهلرزه» وجود دارد که در آن رابطه و یا زندگی زناشویی به خاطر تغییراتی بزرگ دستخوش اتفاقاتی میشود که میتواند در چارچوب نداشتن رابطه زناشویی بعد از تولد بچه، پدر و مادر را از هم دور کند.
آیا واقعا درست است که بچهی تازه بهدنیاآمده میتواند صمیمیت میان زوجها را از بین برده و بر زندگی زناشویی تأثیر بگذارد؟
یک محقق گفته که پدیدهای به نام «بچهلرزه» وجود دارد که در آن رابطه و یا زندگی زناشویی به خاطر تغییراتی بزرگ دستخوش اتفاقاتی میشود که میتواند در چارچوب نداشتن رابطه جنسی بعد از تولد بچه، پدر و مادر را از هم دور کند.
آیا واقعا بعد از تولد بچه، رابطهی جنسی در کار نخواهد بود؟
تحقیقی نشان میدهد که نزدیک به دوسوم زوجهایی که تازه پدر و مادر شدهاند نگران رابطهشان بودهاند. بارزترین دلیل نگرانی، وظایف جدید آنها (وظیفهی نانآوری و یا در خانه ماندن مادر)، بیتوجهی و عدم وجود رابطهی عاشقانه بوده است.
بچهلرزه
پدر و مادر شدن میتواند رابطه را تحت فشار زیادی قرار داده، به طوری که هر یک از زوجین سعی میکند خود را با وظیفهی جدیدش وفق دهد. برای بعضیها این میتواند شبیه یک زمینلرزهی جزئی باشد. اغلب یکی از زوجها ممکن است خانهنشین شده و این میتواند به منزویشدن او بینجامد.
سخت گرفتن کارهای ساده
کارهای سادهای مثل تقسیم کارها و وظایف یا شستن رختچرکها چندان ساده به نظر نمیآید. همین چیزهای کوچک است که میتواند اعصاب زوجها را به هم بریزد. بعد مسائل بزرگتری مثل احساس هویت، شیوههای تربیتی و افسردگی حاصل از تنهایی میتواند بر روی رابطه تأثیر بگذارد.
دلایلی که رابطه جنسی بعد از تولد کودک دشوار میشود
- افسردگی، غصه و تصویر بدن
- برخی از مادران چندان اعتماد به نفسی درباره وضعیت بدن خود حین بارداری و پس از زایمان ندارند.
- احساس داشتن جذابیت جنسی و تناسب اندام آخرین اولویت در ذهن آنهاست.
- مرد باید نسبت به این مسئله در زن حساستر باشد و توجه بیشتری نشان دهد.
- هورمونها، خستگی و شیردهی
پدر و مادرهای جدید خود را از پا درمیآورند و شبها بیخوابی میکشند، بعد از تولد بچه، هورمونهای زن کارکرد سابق را نخواهند داشت، بنابراین میزان ترشحات کم و با کمبود مواجه میشود.
منبع:
الو دکتر
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼